LEKKER ZITTEN

De tijd vliegt. Zeven jaar geleden interviewde ik René Caminada van Caminada Meubelen in het Woonhart over het opstarten van Lekkerzitten.nl. Een omni-channel verkoopkanaal dat zich volledig focust op A-merk relaxfauteuils. Tijd om bij te praten. “Eind 2018, na het aflopen van het huurcontract, besloten we de winkel in te ruilen voor een online shopomgeving met fysieke testruimtes samengevoegd voor optimale beleving. We bieden een frisse, duidelijke website waar de zoektocht naar uw favoriete relaxfauteuil begint en overzichtelijke testruimtes waar u uw zoektocht kunt afronden. Naast de uitgebreide, persoonlijke en deskundige begeleiding zijn we met deze unieke verkoopstrategie zo’n 15% goedkoper dan vergelijkbare aanbieders,” vertelt René.

Welke relaxfauteuil past het best bij u?

Op een zonnige woensdagmorgen ontvangt René mij hartelijk in één van de drie testruimtes. De ruimtes zijn gevuld met een ruime greep uit de collectie fauteuils in diverse stijlen en uitvoeringen. Bij binnenkomst komt de aangename geur van echt leer mij direct tegemoet. “Onze webshopformule in combinatie met een proefzitafspraak in onze ruimtes blijkt uiterst succesvol,” vervolgt René. “Geïnteresseerden oriënteren zich dus eerst op www.lekkerzitten.nl waar ze een voorselectie kunnen maken uit ruim 35 fauteuils van traditioneel tot modern design met wel 200 variatiemogelijkheden. Het stoffige imago van relaxfauteuils behoort hier al lang tot het verleden! Zo is de Chill-Line designcollectie erg populair onder dertigers en veertigers.”

LEKKER ZITTEN

LAAGDREMPELIGE LOW COSTFORMULE
“Telefonisch of via de website kunnen mensen zeer eenvoudig een proefzitafspraak maken. Vervolgens adviseren we uitgebreid in onze testruimtes en stellen we eventueel een offerte op. We forceren niets. Na een proefzitafspraak zit u dus nergens aan vast. Uiteindelijk kopen mensen een relaxfauteuil voor hun comfort en als ze de voordelen van een relaxfauteuil eenmaal ervaren hebben willen ze die superstoel nooit meer kwijt. Zo is een relaxfauteuil tegenwoordig dé eyecatcher van de woonkamer. Op verzoek kom ik ook aan huis voor kleur en/of modeladvies. Tot slot kunnen we onze relaxfauteuils zeer scherp prijzen, omdat we de hoge overheadkosten die iedere winkel heeft, kunnen overslaan en daar zit úw voordeel. U bent van harte welkom in onze testruimtes!”

RUIM VEERTIG JAAR ERVARING STAAT GARANT VOOR DESKUNDIG ADVIES!
“We blokken voor iedere proefzitafspraak minimaal twee uur zodat we stap-voor-stap de ideale relaxfauteuil kunnen samenstellen. We meten zithoogte, zitdiepte en breedte, maar ook de armhoogte en de hoogte van de hoofd–neksteun t.o.v. het bovenlichaam. Verder is het gebruikersgewicht en kracht van belang voor het kiezen van een bedieningssysteem zoals handbediend of twee/drie motoren en accu. We hebben op grond van onze jarenlange ervaring geleerd wat de behoeftes en valkuilen zijn. Zo kunnen we alle relaxfauteuils exact op maat en naar wens samenstellen. Doe je dit niet goed dan komt dit pas later in het gebruik naar boven en dan is het te laat.”

LEKKER ZITTEN
Juweellaan 192H (portiekingang 4)
2719 BJ Zoetermeer
06 - 405 895 37
info@lekkerzitten.nl
www.lekkerzitten.nl

“Bel of mail voor een afspraak en ervaar het zelf: “Bij LekkerZitten zit u goed!”