pentapro

Je bent wel aan vakantie toe. Even niets meer moeten. Fysiek en mentaal de tijd nemen om te herstellen.  Je bent van jezelf gewend dat je bulkt van de ideeën, dat je overal op tijd bent, dat je met gemak je werk afmaakt en nu lukt het allemaal even niet meer.

Wel of geen vakantie

Om je werk af te maken of er aan te beginnen heb je een neurotransmitter nodig die aanzet tot actie. Om ergens op tijd te komen heb je ook zo’n stofje nodig wat je helpt niet teveel tegelijkertijd te willen doen, dus afremt. Neurotransmitters zijn stoffen die communi-catie tussen de zenuwcellen mogelijk maken en helpen om optimaal te functioneren. Deze stoffen maakt het lichaam zelf aan door het juiste voedsel te eten. Een goede balans tussen deze neurotransmitters zorgt voor een goede prestatie en ook een snel herstelvermogen.

VOLDOENDE STOFJES
Met andere woorden, als je voldoende van deze stofjes tot je beschikking hebt, raak je niet uitgeblust, krijg je geen burn-out. Dan heb je vakantie ineens niet meer nodig om te herstellen maar is het een extra om van te genieten. Een goed neurotransmitterprofiel geeft je het hele jaar door energie om te doen wat je moet doen en de rust om te relativeren. Laat jouw neurotransmitterprofiel maken zodat je weet waar je moet beginnen voor een energiek jaar.

PENTAPRO
Absrechtstraat 63
2729 AW Zoetermeer
079 - 341 75 68
info@PentaPro.nl
www.PentaPro.nl