YOU YOU

Al meer dan 20 jaar helpt de gecertificeerd natuurgeneeskundig specialist Yvonne Schouten mensen zichzelf te helen van klachten als stress, vermoeidheid en angsten. Zij kan zelfs je allergieën, hoofdpijn en migraine verminderen of volledig doen verdwijnen.

Weg met allergieën en voel je weer lekker in je vel

Ook vreselijk last van allergieën? Yvonne, tevens gediplomeerd voedingsdeskundige, staat voor je klaar. “Ik spoor met behulp van spiertesten van de Touch for Health op voor welke producten jouw lichaam overgevoelig is”, legt ze uit.

“Voeding is de basis van onze gezondheid. Ik heb 600 buisjes om te testen of het lichaam niet goed op een voedingstof reageert. Vervolgens rolt daar een lijstje met producten uit. Dan kan ik het lichaam weer in balans brengen met behulp van drukpunten uit de NAET-methode, zodat de allergie vermindert of zelfs verdwijnt. Zo heb ik een keer een vrouw behandeld die van kleins af aan allergisch was voor honden en katten. Na drie behandelingen kon zij haar neus in een kattenvacht steken, zonder ergens last van te hebben. Ook kan ik mensen helpen bij bijvoorbeeld een tarwe-allergie of zonneblaasjes.”

VAGE KLACHTEN
Zit je ook wel eens met ‘vage’ klachten, waarmee je niet echt goed terecht kunt via de reguliere gezondheidszorg? Breng dan even een bezoekje aan Yvonne. Haar manier van werken is gebaseerd op het feit dat geestelijk en lichamelijk welzijn nauw met elkaar samenhangen. Ze brengt de energiebanen in je lichaam in balans door de blokkades op te heffen, zodat het lichaam weer optimaal kan functioneren.

079 - 342 7309
info@youyouheeljezelf.nl
www.youyouheeljezelf.nl

Gecertificeerd door Stichting GezondZorg en BATC