Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 1 - MEI 2019

de boer maatwerk in keukens

Begin november 2018 werd De Boer Maatwerk in interieur & keukens  uitgeroepen tot FD Gazelle 2018. Een prestigieuze award, uitgereikt door het Financieel Dagblad, die Jacob de Boer in 2017 ook al mocht ontvangen als snelst groeiende bedrijf met een positief rendement. De trein met de focus op interieurbouw voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren dendert dus onverminderd voort. De nuchtere rasechte Fries is zo trots als een pauw en benadrukt dat de prijs vooral een teamprestatie is. “Met vallen en opstaan komen we samen steeds een stapje verder in de ontwikkeling van onze visie. Bij iedere opdracht willen we het maximale eruit halen voor onze klanten!”

We kruipen in het hoofd van onze klanten en zo maken we het verschil!

“Zo zijn we zijn van een traditionele organisatiestructuur overgestapt naar nog meer klantgerichtheid door de functies binnen ons bedrijf afwisselender te maken. Verkopers, werkvoorbereiders en productiechefs krijgen nu steeds meer verantwoordelijkheid. Samen zijn we vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering & nazorg betrokken bij onze klanten. Natuurlijk zijn we trots op deze onderscheiding. Het is een bevestiging dat we met een deze werkwijze  uitstekend aan de weg timmeren,”
vervolgt Jacob. “Bij iedere opdracht draait het om wederzijds vertrouwen. We willen klantenbinding creëren door het leveren van vakmanschap tegen scherpe prijzen. Een kwestie van “alles uit de kast halen”. Een goed gevoel voor, tijdens en na het project is voor beide partijen natuurlijk essentieel.” 

de boer maatwerk in keukens

VERHUIZEN OF VERBOUWEN?
“Onze particuliere doelgroep is heel divers. Vaak zijn het mensen waarvan de kinderen net de deur uit zijn. Gaan we verhuizen of pakken we het huis even goed aan is de hamvraag. Oriëntatie is de eerste stap. Wat zijn de ideeën en hoe kunnen wij deze vertalen in een realistisch plaatje? Ideeën krijgen bij ons de kans om te groeien. Onze binnenhuisadviseuse werkt uw specifieke keukenwensen stap-voor-stap uit in een gratis realistische 3D-kleurenimpressie. Ook nog een tekening van de woon- en bad-kamer? Geen probleem. Het kost u niets. Wij blijven meedenken en het oriëntatieproces blijft ongedwongen. Niets moet. Nog sterker, u mag niet eens direct beslissen. Kijk ook maar eens ergens anders en denk er vooral rustig over na. Iedere verbouwing moet gewoon een feestje zijn.” 

ONDERSCHEIDEND & CONCURREREND
“Onze kracht? We hebben alles en iedereen in huis voor de realisatie van uw droomkeuken, woon- en/of meubilair voor de badkamer. Alles kan en niets moet. Plaatst u de keuken zelf? Prima! Wilt u alles onder één dak onderbrengen? Dat kan ook! Ook tijdens de verbouwing stellen we ons flexibel op. Inzichten kunnen nu eenmaal tijdens de verbouwing veranderen. Tot slot zijn we concurrerend en onderscheidend. Inspiratie? Bekijk de unieke projecten op onze site! Of kom gewoon een kijkje nemen in onze keuken!” besluit Jacob uitnodigend.

Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
0182 - 51 22 78
info@maatwerkinkeukens.nl
www.maatwerkinkeukens.nl