DE makelaars

“Nieuwbouw is schaars én gewild. De prijzen liggen namelijk vast en zijn vrij op naam (V.O.N). Overbieden is niet van toepassing en je bouwt meestal sneller overwaarde op. Bovendien kun je jouw droomhuis geheel naar eigen smaak inrichten. “Het nieuwbouwproject DuinParc aan de noordrand van de wijk Oosterheem in Zoetermeer bestaat uit twee deelprojecten: Duinveld fase 1 en Parcveld fase 2, 3 en 4 is dan ook een buitenkans. Duinveld fase 1 is uitverkocht. Inmiddels is de verkoop van 31 appartementen op een toplocatie met adembenemend vrij uitzicht op het Bentwoud gestart,” vertelt NVM-makelaar Jeroen Jenné van DE Makelaars.

Wanneer spot u het eerste ree in het Bentwoud vanuit uw appartement met uniek uitzicht?

“Volgens een oud makelaarsgrapje wordt de waarde van een huis bepaald door drie factoren: locatie, locatie en locatie. Dat is natuurlijk maar de halve waarheid. Toch kunnen we gerust stellen dat de locatie van het kleinschalige appartementencomplex uit Parcveld fase 2 uniek is. Wil je fietsen, wandelen en/of picknicken? Op steenworp afstand ligt het Bentwoud dat met ruim 800 hectare het grootste aaneengesloten natuur- en recreatiegebied van de Randstad is. Ben je een fanatiek golfer? Golfbaan Bentwoud ligt om de hoek! Wil je lunchen midden in een boomgaard? De Schenkerij aan de Bentwoudlaan is een verborgen parel! De locatie waar de appartementen gepland zijn, vormt blijvend de grens tussen stad, bos en polder. Je bent dus verzekerd van vrij uitzicht. Al met al biedt Oosterheem een hoogwaardig woon- en leefmilieu met een levendig winkelcentrum, een gezondheidscentrum, een bibliotheek, sportvoorzieningen en diverse horecagelegenheden.”

DE makelaars

MAAK KENNIS MET PARCVELD
“Het appartementencomplex van slechts zes verdiepingen biedt niet alleen een waanzinnig panoramisch uitzicht, maar ook een unieke woonbeleving, een eigen plek die een perfecte uitvalsbasis is voor wonen en werken. Om het buitengevoel te versterken is elk appartement voorzien van een ruim balkon dat enigszins uitsteekt. Bovendien kunnen de ramen van vloer tot plafond volledig open. Je kunt dus vanuit de woonkamer heerlijk van de zon genieten. Uiteraard zijn de drie en vierkamerappartementen gasloos en voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling. Parkeren kun je op het eigen terrein dat afgesloten is met een slagboom. In december 2021 start de bouw en eind 2022 verwachten we de oplevering. Naast Parcveld komt Parcveld fase 3 met diverse koopwoningen waaronder herenhuizen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen binnenkort in de verkoop. Uiteindelijk is Parcveld fase 4 de afronding van het project met een identiek kleinschalig appartementencomplex.”

DE makelaars

BELANGSTELLING?
“Inmiddels zijn er al diverse Parcveld-appartementen verkocht in de prijsklasse vanaf € 328.000,-- t/m € 589.000,-- V.O.N. inclusief eigen parkeerplaats. Op de website: www.duinparc.nl vind je alle informatie inclusief downloads van Parcveld fase 2, 3 en 4. Elk huis heeft een verhaal. Wij vertellen het graag. Vanuit welk droomappartement loopt U volgend jaar het eindeloze groen van het Bentwoud in?”

Schoutenhoek 40
2722 EJ Zoetermeer
079 - 323 88 38

Meent 93a
3011 JG Rotterdam
010 - 820 09 42

info@demakelaars.nu
www.demakelaars.nu