Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2021

GOLDEN SHINE CAR CARE & DETAILING 

“Als jongen waste ik wekelijks met plezier de auto van mijn moeder. Met de hand een auto goed schoonmaken bleek echter een kunst. Na verloop van tijd kreeg ik de kneepjes van het wassen en poetsen steeds beter onder de knie. Niet alleen optimale aandacht maar ook het gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten zijn essentieel voor een perfect glimmende auto. Het eindresultaat gaf mij altijd veel voldoening. Zo is uiteindelijk mijn passie voor autowassen en poetsen ontstaan,” aldus Andres Felipe Duque Alvarez.

Wanneer laat jij je auto weer echt “shinen”?

In 2017 kwam zijn droom uit met de opening van Golden Shine Car Care & Detailing waar hij uitsluitend biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten gebruikt voor een blinkend resultaat. Verder is het bedrijfspand aan de rand van Oosterheem inclusief brug en olieafscheider zeer efficiënt ingericht en voorzien van de modernste technieken. De eerste vraag ligt voor de hand. Waarom is “het autowassen op straat” niet meer van deze tijd? “Vanwege de milieuvervuiling is het in veel gemeenten niet meer toegestaan,” vertelt Andres. “Resten van shampoos, oliën en rubbers kunnen namelijk in het oppervlaktewater terechtkomen. In sommige gemeenten is het zelfs een milieudelict waarop een fikse boete staat van €440. In Zoetermeer zijn er nog geen specifieke regels, maar als je echt om het milieu geeft, kun je je auto beter door mij laten handwassen & poetsen. We voldoen namelijk aan alle milieueisen en garanderen een unieke carwash-ervaring.”

GOLDEN SHINE CAR CARE & DETAILING 

JE MOET GEEN APPELS  MET PEREN VERGELIJKEN! 
Golden Shine Car Care & Detailing bevindt zich schuin tegenover de autowasstraat H2O. Is dat geen grote concurrent? “Veel mensen denken dat inderdaad, maar niets is minder waar,” vervolgt Andres. “Je rijdt slechts door een wasstraat heen en de binnenkant moet je zelf doen. Bovendien ontstaan er door de wasstraatborstels minuscule krasjes die je eruit moet poetsen om roest te voorkomen. Verder zijn onze diensten veel uitgebreider. We bieden hier verschillende handwaspakketten aan vanaf €19,95 en vanaf €14,95 reinigen we het interieur. Juist veel klanten van de wasstraat komen uiteindelijk bij mij terecht. Het meest gekozen pakket Diamond kost slechts €49,95. Eerst wassen we het exterieur zeer zorgvuldig. Vervolgens wordt het interieur grondig gestofzuigd en uiteindelijk cleanen en ontsmetten we met een stoomreiniger het complete interieur. Binnen anderhalf uur presenteren we een superschone auto.”

MEER DAN WASSEN & POETSEN
“Verder doen we veel meer dan wassen & poetsen. Van ramen tinten, car wrap, airco-onderhoud t/m car chip tuning. Vorige week kwam er nog een klant die zijn velgen wilde laten coaten. Andere klanten willen gekleurde remblokken. Heb je een rokersauto gekocht? Met een ozonbehandeling kunnen we ongewenste nare geurtjes neutraliseren. Zelfs interieurvlekken kunnen we met shamponeren en diep stoomreiniging grotendeels verwijderen. Dan doen we ook op locatie. Tot slot kunnen we koolstofaanslag uit motoren verwijderen waardoor het brandstofverbruik afneemt en de motor weer als nieuw loopt. Nieuwsgierig? Maak een afspraak en profiteer van een tijdelijke korting,” besluit Andres.

GOLDEN SHINE CAR CARE & DETAILING 
Briljantstraat 23
2665 NJ Bleiswijk
06- 31 63 48 32
info@goldenshine-carcare.nl
www.goldenshine-carcare.nl
Facebook GoldenShine079/
Instagram @goldenShine079