restaurant l’Elephant

“Gastvrijheid zit in de genen. Je kunt het niet leren. Vanaf de ontvangst, de bediening tot en met het serveren van exclusieve gerechten in een sfeervolle ambiance willen we onze gasten in de watten leggen. Een kwestie van beleving, zoals het schitterende uitzicht over het meer van Dekker. Vier jaar geleden onderging ons á la carte restaurant l’Elephant een complete metamorfose. Het resultaat is stijlvol en huiselijk. Menig bruiloft is hier al gevierd! Dineren staat voor culinair genieten van pure seizoengerechten uit de regio met een persoonlijke twist van onze creatieve koks,” vertelt restaurantmanager Ria van Beek. 

WANNEER KOMT U GENIETEN VAN PURE GERECHTEN UIT DE REGIO MET EEN FRANS MEDITERRANE KNIPOOG?

“Restaurant l’Elephant biedt plaats aan ongeveer tachtig gasten, waardoor het al snel gezellig oogt. De ronde ruimte met een natuurstenen wand, de fascinerende gashaard, comfortabele stoelen en stijlvol gedekte tafeltjes creëren een intiem en knus gevoel. We verrassen onze gasten keer op keer met pure gerechten met een knipoog naar de Frans mediterrane keuken. Zo wisselt de menukaart voor het twee-, drie- en viergangenmenu iedere drie maanden. We spelen dan optimaal in op seizoengerechten die gecreëerd zijn met biologische producten. Tijdens de zomer bieden we een ruime keuze uit verse Noordzeevis en in het naseizoen staat er meer vlees (altijd 100 % halal) & wild op de kaart. Een wijnsuggestie maakt het plaatje compleet. Een glas Pinot Grigio past bijvoorbeeld perfect bij gebakken zwezerik en truffelmayonaise. Bij wilde zalm met sesamdressing serveren we graag een heerlijke Chardonnay. Een kwestie van smaken die overeenkomen. Het wijnarrangement, dat kan bestaan uit verschillende soorten wijn, is de kers op de taart. Uiteraard houden we ook rekening met speciale (vegetarische) wensen en/of allergieën.”  

restaurant l’Elephant

WIJNSPIJSAVOND 23/11, FINE DINING & KERST 2018
Inmiddels is keukenmanager Taco Beglinger die o.a. verantwoordelijk is voor de keukenbrigade, de inkoop en de samenstelling van de menukaarten bij het gesprek aangeschoven. “Onze wijnspijsavonden zijn een begrip. Twee keer per jaar organiseren we een culinaire rondleiding door het land van bijzondere gerechten. We stellen dan een vijfgangenmenu samen met bijpassende wijnen. Een vinoloog licht zijn keuzes voor ieder gerecht op ludieke wijze toe. Dat noemen we eten, drinken én weten. Wil je erbij zijn op 23 november? Reserveren is een must. Dat geldt ook voor de maandelijks wisselende Fine Dining-menu’s. Onze focus? Je proeft dat het vers is. Natuurlijk kun je een diner of zakelijke lunch combineren met bowlen en/of een Escape Room. Tot slot willen we onze gasten adviseren om tijdig te reserveren voor
de Kerst 2018 om teleurstellingen te voorkomen.”

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
079 - 368 42 42
info@dekkerzoetermeer.nl
www.dekkerzoetermeer.nl