HOME WOONCONCEPTEN

Vier jaar geleden startte Mark van Es zijn vloeren-speciaalzaak All In Floorstore volgens een concept. “De vloer is de basis van het huis en moet vele jaren meegaan. De juiste vloer kiezen is een lastige beslissing. Sfeerproeven op locatie is essentieel. Uitstraling en gebruikersgemak moeten naadloos aansluiten bij klanten-wensen. Welke vloer past het best bij de verwachtingen? Daar draait het om! We willen realistische vloerideeën presenteren en een totaalconcept inclusief een all-in prijs. Onze klanten weten dus vooraf precies waar ze aan toe zijn en van het één kwam het ander,” vertelt Mark.

Wanneer kies jij voor één grote radiator?

“De laatste jaren ontstond er steeds meer vraag naar vloerverwarmingssystemen met het oog op duurzaam stoken, een hoger rendement en lagere kosten. Vorig jaar zijn we dan ook begonnen met Home Vloerverwarming. Na aanleg van het vloerverwarmingssysteem verwerken we de vloer op de juiste wijze rekening houdend met de specifieke eigenschappen. Verder werken we met eigen personeel. Een krachtenbundeling die resulteert in het aanbieden van een compleet vloerconcept, kwaliteit én continuïteit. Alle werkzaamheden hebben we namelijk in eigen beheer: van het afbreken en afvoeren van de oude vloer tot en met de plaatsing en de afwerking van de nieuwe vloer. Er is dus één aanspreekpunt en dat ervaart men als zeer prettig. Vloerverwarming levert naast comfortabel en duurzaam woongenot ook meer inrichtingsmogelijkheden op door verwijdering van de radiatoren.”

HOME WOONCONCEPTEN

VAN HET ÉÉN KWAM HET ANDER!
“Mensen zien dat hun vloerproject vakkundig en gedisciplineerd begeleid wordt. Daardoor kregen we meer vraag naar andere werkzaamheden zoals stuc- en schilderwerk en voorbereidend installatiewerk voor de nieuwe badkamer en/of keuken. Optische verfraaiing en een moderne uitstraling realiseren we door de plaatsing van zwarte staallookdeuren en kozijnen die nu helemaal hot zijn. Van het één kwam het ander. Naast All In Floorstore & Home Vloer-verwarming biedt Homewoonconcepten het totaalplaatje waaronder al onze renovatiewerkzaamheden gebundeld zijn. Op papier zijn we nog drie verschillende concepten onder één dak, maar eind 2019 treden we naar buiten onder één naam Homewoonconcepten inclusief onze nieuwe website: www.homewoonconcepten.nl die nu in ontwikkeling is.”

ECOLOGISCH VERANTWOORD
“We denken vooruit en willen ecologisch verantwoord bezig zijn. Hoe voer je bijvoorbeeld materialen duurzaam af? Welke vloeren zijn ecologisch gezien de beste optie? We leveren bijvoorbeeld uitsluitend pvc-vloeren van 100% nieuw pvc en weekmakervrij. Dat betekent dat er geen chemische stoffen in verwerkt zijn die door de vloerverwarming vrij kunnen komen. Een andere verwarmingsmethode wordt ook steeds belangrijker. Zo leggen we vloerverwarming aan waarmee men op lagere temperatuur kan stoken. We brengen dus de cv-temperatuur van de ketel naar beneden, zonder vermindering van de warmeafgifte. Onze vloerverwarmingssystemen zijn ook geschikt voor warmtepompen die al op een veel lagere temperatuur functioneren. Als men in de toekomst een warmtepomp wil, dan is het door ons geïnstalleerde vloerverwarmingssysteem er klaar voor. Tot slot kunnen we concurreren met de grote bouwmarkten door het inkoopvoordeel van de grote fabrikanten. Nieuwsgierig? Kom gerust langs en ontdek de vele opties!”

HOME WOONCONCEPTEN
Van Leeuwenhoeklaan 8A
(1e verdieping)
2713 RB Zoetermeer
079 - 234 07 77
info@homewoonconcepten.nl
www.homewoonconcepten.nl