HAARHUIS VAN TONGEREN

“Als je haar maar goed zit”, dan kun je de hele wereld aan. Ons haar is misschien nog meer dan onze kleding een directe weerspiegeling van onze identiteit. Maar wat nu als je last hebt van haarverlies door chemo-therapie, frontale alopecia of een andere haaraandoening?

Wanneer kies jij na haarverlies voor een volle bos haar die niet van echt te onderscheiden is?

“Haarverlies heeft niet alleen een enorme impact op het uiterlijk, maar ook op het zelfvertrouwen,” vertelt Sander van Tongeren. “Gelukkig hebben wij voor ieder haarverliesprobleem een oplossing. Veel klanten hebben dan ook spijt dat ze niet eerder gekomen zijn.”

“Al ruim 55 jaar hebben we ervaring met haarwerken voor vrouwen én mannen. Dat is heel bijzonder, want er bestaat geen specifieke haarwerkopleiding. Het duurt dan ook minimaal zes jaar, voordat iemand volledig zelfstandig aan de slag kan. We hebben dus alle expertise in huis voor het aanbieden, plaatsen en verzorgen van haarwerken,” vervolgt Sander die de derde generatie van het familiebedrijf vertegenwoordigt. “Kennis, ervaring én goed luisteren naar de wensen van de klant zijn essentieel. De zoektocht naar het ideale haarwerk is een individueel en emotioneel proces. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Is er nog activiteit in de haarfollikel en kun je nog iets aan het haarverlies doen? Na het eerste kosteloze gesprek inclusief een hoofd- en haaranalyse zit je nergens aan vast. We informeren je over de verschillende haarsoorten, de systemen en de kosten: van Europees en Aziatisch echt haar tot synthetisch haar. Welk haarwerk past het best bij jouw persoonlijkheid en levenswijze?”

HAARHUIS VAN TONGEREN

WELK HAARWERK PAST BIJ JOU?
“Zowel mannen als vrouwen ervaren haarverlies en/of het dunner worden van de haarbos als een klein drama. Sommigen worden er zelfs zielsongelukkig van. Dat is echt niet nodig. Verder bestaan er over haarwerken hardnekkige misverstanden. Zo is het beeld van afwaaiende pruik een associatie die we graag uit de wereld willen helpen. Het is soms een drempel waar mensen overheen moeten. Bij ons ontdekken ze vervolgens diverse opties. Ieder haarwerk op maat is namelijk uniek. Wil je alleen een minimale aanvulling op de kalende kruin of is een volledig haarwerk de beste oplossing? Wil je een permanent systeem waarmee je kunt slapen, sporten, douchen, fietsen of juist niet? Onze kracht? Het juiste haarwerk moet bij je persoonlijkheid passen en mag niet van echt te onderscheiden zijn. Als je het haarwerk ziet dan is het niet goed.”

PUUR NATUUR, SYNTHETISCH OF EEN COMBINATIE?
“Veel klanten kiezen voor de hoogste kwaliteit Europees echt, natuurlijk haar dat optimaal draagcomfort garandeert. Het is puur natuur. Het beweegt, mag nat worden en past het best bij jouw persoonlijkheid. Uiteraard zijn er ook andere oplossingen zoals Aziatisch echt haar, synthetische confectie haarwerken of een combinatie van haarsoorten die je ook kunt stylen en föhnen. Je moet dus goed nadenken over wat je precies wilt. Maatwerk gaat dus veel verder dan het aanmeten van een standaard haarwerk. Verder brengen we ook haarextensions aan waarmee we meer lengte en volume creëren. Tot slot hebben we als groothandel voor kappers én particulieren professionele kappersbenodigdheden, en verzorgingsproducten in huis. Wanneer kies jij voor verzorgd haar en een beter gevoel?”

Dijkmanschans 198
2728 GK Zoetermeer
(wijk 28 Noordhove)
079 - 331 29 93
zoetermeer@haarhuisvantongeren.nl
www.haarhuisvantongeren.nl