SUNANTHA WELLNESS

“Hoe gaat het met jou? Druk, druk, druk! Een herkenbaar antwoord op een simpele vraag. Je leven wordt beheerst door je agenda. Je energie verdwijnt langzaam uit je lichaam en je lontje wordt steeds korter. Tijd voor geluksmoment! In Thailand, het land van de glimlach, introduceerden Boeddhistische monniken 2.500 jaar geleden de Thaise massage. Het is net als acupunctuur een methode om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Thailand om je energiebanen weer een boost te geven,” vertelt Noy van Well-Chaisri van Sunantha Beauty & Wellness.

Wanneer creëer jij een geluksmoment voor jezelf?

Oorspronkelijk komt Noy uit een dorpje dat vlakbij bij de hoofdstad Bangkok ligt. Je kunt dus gerust stellen dat de passie voor de eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie in haar bloed zit. In 1980 kwam zij naar Nederland en vond zij de liefde van haar leven in Zoetermeer. Jarenlang werkte zij met veel voldoening in het verzorgingstehuis Seghwaert. In 1995 gooide zij echter het roer om en volgde zij bij het College de Paris in Den Haag de opleiding schoonheidsspecialiste. Vervolgens verdiepte zij zich in diverse Thaise, Hawaïaanse en westerse massages. Sinds 2017 creëert gediplomeerd schoonheidsspecialiste Noy heerlijke geluksmomenten in haar gloednieuwe, oosters ingerichte schoonheidssalon.

SUNANTHA WELLNESS

TOE AAN COMPLETE ONTSPANNING?
“De Thaise massage zorgt voor complete ontspanning en verlicht fysieke en geestelijke spanning. Pijnklachten als nek-, rug- en hoofdpijn kunnen na enkele sessies als sneeuw voor de zon verdwijnen. Er zijn zelfs speciale technieken om vrouwen van buik- en menstruatiepijnen af te helpen. Kortom, de Thaise massage resulteert in een optimale bloedcirculatie en vertraagt ook het verouderingsproces. Eigenlijk is het een mix van normale massage, acupressuur, yogatechnieken en stretchen. Na de massage voel je je als herboren en bruis je weer van de energie. Veel mensen beginnen met een Thaise voetmassage als kennismaking. Naast de oosterse massages beheers ik ook diverse westerse massages zoals de zwangerschapsmassage en de Hotstone massage. Voor iedere klacht bestaat er een specifieke massagetechniek.”

GEZICHT- EN LICHAAMSBEHANDELINGEN
“Echte schoonheid komt van binnen, maar je uiterlijk is natuurlijk wel de eerste indruk. Een goed verzorgd uiterlijk is immers jouw visitekaartje. Als schoonheidsspecialiste verzorg ik diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen. Een standaard gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging en peeling. Na de huidanalyse verwijder ik onzuiverheden zoals mee-eters en epileer ik de wenkbrauwen. Vervolgens breng ik een masker aan na een ontspannende gezichtsmassage. Een huidverzorgende crème is de finishing touch. Last van rimpels, kraaienpootjes of littekens? Dan is een bindweefsel massagekuur dé oplossing. Tot slot kun je ook voor pedicure, manicure en harsen bij mij terecht. Wanneer kies jij een geluksmoment voor jezelf?” besluit Noy.

Boekweitakker 21
2723 VW Zoetermeer
079 - 346 02 06
06 - 402 76 210
noy@sunanthawellness.nl
www.sunanthawellness.nl