Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 6 - SEPTEMBER 2021 WOON

SANIBROYEUR EXPERIENCE CENTER

Ruim vijftien jaar had Willem van Vliet een overheidsfunctie. De samenwerking met zijn collega’s ervoer hij als geweldig, maar toch wilde hij wat anders. “Rond 2006 kreeg ik via een kennis, die bedrijfsleider was bij een grote rioolbeheerder, de kans om te ontdekken waar mijn interesses lagen. Achtereen-volgens werd ik planner, calculator en werkvoorbereider bij deze grote rioolbeheerder. Een eigen bedrijf was echter mijn droom en in 2016 startte ik samen met mijn lieve vrouw én 100% compagnon Annemarie van den Haselkamp Van Vliet Service en Dienstverlening (SEND) met de focus op alle vormen van pomp- en afvoertechnieken,” vertelt Willem. 

Wanneer bezoek jij het enige, echte SFA Sanibroyeur Experience Center in Europa? Want beleven is geloven!

“Onze service en dienstverlening richt zich op rioolpompen, drinkwaterdrukverhogers, vuilwaterpompen en pompputten, maar het meest houd ik me bezig met kleine rioolpompen zoals de Sanibroyeur, het toilet dat je overal eenvoudig kunt installeren. Inmiddels ben ik al 12,5 jaar servicepartner van de SFA Groupe, een wereldwijd toonaangevend Frans bedrijf op het gebied van systemen voor waterafvoer en de uitvinder & innovator van de beroemde Sanibroyeur. Wil je bijvoorbeeld een extra toilet op zolder, maar mis je een grote afvoerbuis? Dan is dit toilet met geïntegreerde fecaliënvermaler dé oplossing. De vermaler vermaalt de ontlasting en pompt tegelijkertijd het afvoerwater, zowel horizontaal als verticaal, weg via bijvoorbeeld de wasmachineafvoer die niet dikker is dan je duim. Al meer dan 60 jaar voldoet de Sanibroyeur aan de strengste eisen en Europese normen. Zo zijn geluidsniveau, design, toegankelijkheid, topkwaliteit en betrouwbaarheid dé sleutelwoorden voor onze uiterst tevreden gebruikers. In maart 2021 openden we het Sanibroyeur Experience Center, de enige showroom in Europa, waar potentiële klanten kunnen beleven hoe een Sanibroyeur werkt.”

SANIBROYEUR EXPERIENCE CENTER

ACHTER ELKE DEUR PAST EEN SANIBROYEUR
“Gekscherend zeggen we wel eens: “Achter elke deur past een Sanibroyeur!” en niets is minder waar. Je kunt het systeem in elke ruimte installeren zonder ingrijpende verbouwing. Toepassingsmogelijkheden zijn bijvoorbeeld: je kelder, hobbyruimte, woonboot, tuinhuisje, mancave, winkel, wachtkamer, fietsenstallingen, bijgebouwtjes, bed & breakfast enz. Daarnaast is het geruisloze systeem eenvoudig qua onderhoud en je hoeft op geen enkele plaats rekening te houden met de dikke afvoerbuis die naar de riolering loopt. Je kunt er zelfs een douche en/of een wastafel op aansluiten. In het Sanibroyeur Experience Center staan uitsluitend originele SFA Sanibroyeurs overzichtelijk en werkend opgesteld. Bij ons kun je dus elke Sanibroyeur bekijken, bedienen, beluisteren én dus beleven.”

INSTALLATIEMOGELIJKHEDEN
“Ongeveer de helft van onze klanten kiest voor zelfinstallatie. Dat is betrekkelijk eenvoudig, al is enig technisch inzicht wel essentieel. Regie-installatie is ook mogelijk en dit scheelt aanzienlijk ten opzichte van de normale installatiekosten. Dan begeleid ik de klant telefonisch en/of op locatie. Mensen kunnen vaak veel meer dan ze zelf denken. Heb je vragen over de werking, onderhoud, installatie en garantie en/of wil je gewoon eens beleven hoe een Sanibroyeur werkt? In een kostenloze mini-cursus leg ik de handige doe-het-zelver het complete verhaal graag uit. Iedereen is hier welkom, zowel particulieren als professionele installateurs. Heb je interesse? Maak dan eenvoudig via onze website een afspraak. Uiteraard kun je ook bellen of mailen. Tot snel in het Sanibroyeur Experience Center, want beleven is geloven!”

Willem Dreeslaan 213
2729 NE Zoetermeer
079 – 360 28 89
info@sanibroyeurexperiencecenter.nl
www.sanibroyeurexperiencecenter.nl