CATER EN CO

Passie voor catering. Zo zou je de visie van Cater & Co kort en krachtig kunnen typeren. De drijvende krachten achter het cateringbedrijf, Marvin en Claudia Wijnants, zetten zich al zestien jaar met hart en ziel in voor particulieren en bedrijven in Zoetermeer en omstreken. Wat is hun geheim en met welke diensten kunnen zij hun klanten dit najaar verrassen?

Waar is het feestje? Hier is het feestje!

Marvin: “Onze kracht zou ik niet per se een geheim willen noemen. We luisteren gewoon goed naar de wensen van onze klanten. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Het is eigenlijk heel simpel. Waar is het feestje en in hoeverre kunnen wij daar een rol in spelen? In principe kunnen wij alles regelen voor ieder budget. We profileren ons door verrassende arrangementen en kunnen de complete organisatie van verjaardagen, feesten en evenementen voor onze rekening nemen. Met onze opties kun je alle kanten op. Van hapjesschalen, een bedrijfsborrel, een tuinbarbecue, een walking dinner t/m themafeesten zoals een Tropical Party, thuis, op het werk of op locatie. Een kwestie van maatwerk. Mensen moeten weer genieten van hun eigen feestje.”

CATER EN CO

EEN EIGEN KOK?
“Complete ontzorging is ons motto. Dit kan een winter BBQ zijn maar ook een heerlijk stamppotten buffet. Een walking diner doet het ook goed. Diverse culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Alle gerechten bereidt onze kok vers op locatie. In een informele sfeer kun je genieten van passende porties die subtiel op elkaar afgestemd zijn en stijlvol gepresenteerd worden. Na afloop laten we uiteraard alles brandschoon achter. Wanneer is jouw feestje?”

CATER & CO
Perengaarde 5
2723 AT Zoetermeer
06 - 249 920 45
info@caterenco.nl
www.caterenco.nl