Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - 2024

HELLEN TANIS

Met inmiddels 23 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling en ruim 11 jaar een eigen praktijk in Zoetermeer, heeft Hellen Tanis, coach, counseler en trainer de hulpvragen zien verschuiven. Veel meer jonge mensen kloppen bij haar aan
met de vraag “hoe hou ik mijn hoofd boven water?”.

Voorkom een Burn-out!

“De verwachtingen die zij van zichzelf hebben en de vragen die hen gesteld worden kunnen ervoor zorgen dat ze het gevoel hebben gevangen te zitten in ‘MOETEN’. De vele prikkels die we vandaag de dag tot ons krijgen zijn niet altijd makkelijk te verwerken”, legt Hellen uit. “Jongeren en/of jonge ouders lopen op steeds jongere leeftijd vast. Plezier in het werk kan afnemen, het plezier in ouderschap, kortom het echte Plezier wordt niet meer goed ervaren”.

TEVEEL MOETEN
“Soms heb je niet-werkende gedrags- en/of denkpatronen onder ogen te komen. Waar besteed je jouw tijd aan en wat levert het op? Krijg je er energie van of neemt het juist energie weg en voel je je daardoor rusteloos en/of passief? Komt er niets meer uit je, terwijl er nog zoveel MOET? Dit zijn de vragen die ik dagelijks in mijn praktijk aan mijn cliënten stel”, vertelt Hellen. “De wereld is aan het veranderen en die veranderingen gaan soms sneller dan we kunnen bijbenen. Ik loop graag met je mee; een spiegel voorhouden om hiermee je vraagstukken en aandachtspunten te onderzoeken”.

VOORKOMEN VAN ZIEKTEVERZUIM
“Ook de meer ervaren mens/werknemer wil zijn/haar weg vinden in de snel veranderende wereld. Soms kunnen die veranderingen gepaard gaan met gevoelens van onmacht en het verlies van grip. Signalen als hoofdpijn, korter lontje, minder zin in je werk, kunnen hiervan het gevolg zijn. Samen gaan we kijken en leren hoe je hiermee omgaat. Zie je als organisatie dat genoemde zaken spelen binnen je bedrijf of herken jij jezelf hierin? Loopt het ziekteverzuim op en neemt de productiviteit af? Neem gerust contact met me op en we bespreken wat ik voor je kan betekenen”.

HELLEN TANIS
Bergkristal 13
2719 TL Zoetermeer
06 - 524 219 97
info@hellentanis.nl
www.hellentanis.nl