Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

HAARHUIS VAN TONGEREN

Echte schoonheid komt van binnen, maar het oog wil ook wat. Haar is een natuurlijk sieraad en een directe weerspiegeling van onze identiteit. Je kunt je een totaal ander persoon voelen met een goed vallend kapsel dat bijdraagt aan je natuurlijke schoonheid. Iedereen kent de uitspraken: Als je haar maar goed zit, kun je de hele wereld aan en één “bad hairday” kan je zelfvertrouwen al aantasten. Maar hoe ga je om met haarverlies door chemotherapie, frontale alopecia of een andere haar- en/of hoofdhuidaandoening?

Voor ieder haarverliesprobleem hebben wij een oplossing

“We hebben inmiddels meer dan 55 jaar ervaring op het gebied van haarwerken voor vrouwen én mannen die vaak spijt hebben dat ze niet eerder gekomen zijn. Het taboe dat een haarwerk niet natuurlijk is, willen we graag doorbreken. Dan is het namelijk geen goed haarwerk,” vertelt Sander van Tongeren. “Uit ervaring weten we dat de zoektocht naar het ideale haarwerk een individueel en emotioneel proces is. Begrip en expertise, daar draait het om. Het is essentieel om eerst goed te luisteren naar de wensen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden. Wat is je levensstijl en welke eisen stel je aan het haarwerk? We demonstreren de opties met foto’s en haarwerken op voorraad. Wil je Europees of Aziatisch echt haar of synthetisch haar? Welk kapsel heb je in gedachten? Na het eerste kosteloze gesprek inclusief een hoofd- en haaranalyse zit je nergens aan vast. Zo nemen we de eerste drempel weg en hopen we het vertrouwen te winnen. Voor ieder haarverliesprobleem is er namelijk een oplossing.”

HAARHUIS VAN TONGEREN

INFIX HAIR: ONBEHANDELD ECHT EUROPEES HAAR
“Iedere haaraanvulling is maatwerk. Sommige mensen hebben een compleet haarwerk nodig en andere slechts een aanvulling op de kalende kruin of inhammen. We zien ook mensen met een kale plek die ontstaan is na een hoofdoperatie of brandwond. We vervangen dan alleen het haar dat ontbreekt. In alle gevallen streven we naar de hoogste kwaliteit en draagcomfort. Daarom werken we met Infix Hair, Europees onbehandeld echt haar met een prachtige natuurlijke valling. De kwaliteit van Infix Hair is superieur en dat merk, voel en ervaar je gelijk.”

HAIREXTENSIONS VAN GREAT LENGHTS
“Steeds meer vrouwen willen meer volume en/of langer haar. Soms komen ze met voorbeelden van BN’ers en/of buitenlandse sterren. Dan zijn hairextensions uitermate geschikt en ook daar zijn we in gespecialiseerd. Hairextensions zijn strengen echt haar die we in lengtes van 20 tot en met 60 cm kunnen aanbrengen. Wij werken met Great Lenghts, omdat het kwalitatief tot de betere merken behoort. Great Lenghts is van nature glanzend en veer-krachtig. Dat komt door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen en je kunt er van alles mee doen zoals sporten, douchen en zwemmen. Afhankelijk van de eigen haargroei blijven deze hairextentions vier tot vijf maanden zitten. Uiteraard adviseren wij ook de verzorging en de verzorgingsproducten.”

COMPLEET ASSORTIMENT KAPPERSBENODIGDHEDEN
“Tot slot hebben we als groothandel voor kappers én particulieren een compleet assortiment professionele kappersbenodigdheden en verzorgingsproducten in huis. Met het Spaanse cosmeticamerk Lakme kunnen we een complete kapsalon inrichten van kapmantels, handdoeken, verfkarren en bakjes, kleuringen, waterstof t/m shampoos enzovoort. Alle producten en verpakkingen zijn 100% vegan oftewel biologisch afbreekbaar. Ook verzorgen we haarkleurtrainingen en ondersteunen we de kapsalons met promotie- en reclamemateriaal.”

HAARHUIS VAN TONGEREN
Dijkmanschans 198
2728 GK Zoetermeer
079 - 331 29 93
www.haarhuisvantongeren.nl
zoetermeer@haarhuisvantongeren.nl

Breestraat 32-36
2311 CS Leiden
071 - 512 52 12
leiden@haarhuisvantongeren.nl