Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 2 - OKTOBER 2019

louwman toyota

Kwaliteit, betrouwbaar en onverwoestbaar. Eisen die iedere vakman bovenaan zijn lijstje heeft staan bij de zoektocht naar de ideale bedrijfswagen. Zo beseft Toyota dat bedrijfswagens dag en nacht inzetbaar moeten zijn. Wereldwijd heeft het Japanse merk inmiddels bewezen aan die eis te kunnen voldoen. Iedere vakman heeft dus een goed stuk gereedschap nodig om zijn klus te kunnen klaren. Maar de ene klus is de andere niet. Een aannemer heeft nu eenmaal een andere bedrijfswagen nodig dan een taxibedrijf. Goed advies is essentieel!

 

Voor elke vakman is er een Toyota bedrijfswagen op maat!

“Voor iedere klus, een compleet ingerichte bus is ons motto,” vertelt accountmanager Ronald Baak van Toyota Louwman Zoetermeer. Met meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfswagens configureert hij als geen ander de behoeftes en eisen van een specifieke bedrijfstak in dé ideale bedrijfswagen. “Neem bijvoorbeeld de Toyota PROACE voor de professionele aannemer. Met het aannemer-pluspakket kun je direct aan de slag. Zo is deze uitvoering o.a. voorzien van een grijze laadvloer, afgetimmerde wielkasten, lat-om-lat wandbekleding en een aluminium imperiaal met spoiler. Gereedschap en bouwmaterialen berg je eenvoudig op in de Sortimo bouwinrichting.” 

louwman toyota

“Met de Toyota PROACE Compact bieden we een unieke kleine bedrijfswagen met niet alleen het grootste laadvolume in zijn klasse, maar ook een ruim 2 meter lange laadvloer, brede schuifdeuren en naar keuze achterdeuren of een grote achterklep. De PROACE Shuttle is weer uitermate geschikt voor taxiondernemers en contractvervoerders. Verder is de nieuwe compacte bedrijfswagen PROACE City, die ook als personenversie beschikbaar is, al in het eerste kwartaal van 2020 leverbaar. Maatwerk tot in detail maakt de brede lijn ijzersterke Toyota PROACE bedrijfswagens geschikt voor iedere bedrijfstak.”

LANGDURIGE RELATIE OPBOUWEN 
“Naast mobiliteit op maat, ontzorgen we onze klanten volledig. Zo hebben we altijd een ruime voorraad nieuwe en gebruikte bedrijfswagens tegen scherpe prijzen inclusief complete garantiepakketten. Voor iedere vakman hebben we ook een passende financiering. Zowel kopen als leasen behoort tot de mogelijkheden. Met Financial Lease tegen slechts 1.9 % rentetarief bent u eigenaar van uw bedrijfswagen. Hierdoor behoudt u in ieder geval de mogelijkheid van kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Met Operational Lease bent u zelfs volledig ontzorgd, waarbij u zelf bepaalt welke service-componenten u in uw leasepakket opneemt. Starters zijn uiteraard ook van harte welkom. Wij adviseren ze graag over de meest geschikte financiering. Verder wil ik als vast contactpersoon een langdurige klantenrelatie opbouwen. Klantvertrouwen begint met meedenken en inlevingsvermogen. Interesse tonen in de werkomgeving van de klant is dus essentieel. Als je weet hoe het werkt bij een bedrijfstak, kun je namelijk veel gerichter adviseren. We doen het graag, het is onze passie.”

BEDRIJFSWAGENBEURS
“Zien doet geloven. Tijdens de Toyota Bedrijfswagenbeurs van 18 t/m 26 oktober bij Toyota Den Haag presenteren we het complete bedrijfswagenprogramma. Zoals de stoere Hilux, de legendarische Land Cruiser en de ijzersterke PROACE-bedrijfswagens in diverse uitvoeringen. Schaft u tijdens de beurs een nieuwe PROACE aan? Dan kunt u kiezen uit € 500 tegoed voor autobelettering of twee jaar extra garantie boven de standaardgarantie van drie jaar. U bent van harte welkom!”

TOYOTA LOUWMAN ZOETERMEER
Abdissenbos 3
2715 XA Zoetermeer
079 - 320 30 40
toyota.zoetermeer@louwman.nl
www.louwman.nl