PENTAPRO

Onze gezondheid is het belangrijkste dat er is. Je sport, drinkt voldoende water en eet genoeg groenten. Dat is een goede basis, maar helaas niet voldoende. PentaPro heeft hiervoor de oplossing met natuurlijke vitaminen en mineralen van Beyuna. Hierdoor word je energieker en ga je optimaal presteren!

Vitamine C + Multi is de beste levensverzekering die je kunt hebben

Waar PentaPro met onder meer Neurofeedback-training mensen fysiek en mentaal ondersteunt, zijn de producten van Beyuna juist voor iedereen. Deze vitaminen en mineralen komen voort uit natuurlijke producten. “We hebben te maken met grondverarming, waardoor er minder vitaminen en mineralen in de grond zitten”, zegt Marleen van Schaik van PentaPro. “Andere problemen zijn bestrijdingsmiddelen, fijnstof en straling, maar ook genetisch gemodificeerd voedsel.” Beyuna biedt daarom de perfecte aanvulling op jouw voeding. Bijvoorbeeld: Vitamine C van Beyuna is een antioxidant die bijdraagt aan extra energie bij vermoeidheid. Het ondersteunt je immuunsysteem, is goed voor je concentratievermogen en verhoogt je ijzeropname. Beyuna Multi is een complete aanvulling voor iedereen, naast een gezonde levensstijl en een gevarieerd dieet.

PENTAPRO

Tip van Marleen: Heb jij interesse in alles wat met voeding, vitamines en mineralen én ondernemerschap te maken heeft? Doe dan mee met een gratis online informatieworkshop (info@pentapro.nl).

PENTAPRO
Absrechtstraat 63
2729 AW Zoetermeer
(wijk 29 Oosterheem)
079 - 341 75 68
info@PentaPro.nl
www.PentaPro.nl/lifestyle/
www.PentaPro.Beyuna.nl