VAN DONGEN

Niets duurt eeuwig. De dood is onlosmakelijk verbonden aan het leven. We ontkomen er niet aan. Vroeg of laat moeten we afscheid nemen van onze dierbaren. De impact is enorm en de tijd staat even stil. Afscheid nemen is moeilijk en zwaar. Heftige emoties komen los en je leven staat op zijn kop. Tegelijkertijd moet er snel en efficiënt veel geregeld worden voor het onvermijdelijke afscheid. Een mooi afscheid is belangrijk voor de rouwverwerking, wij helpen u daar graag bij!

Van Dongen Uitvaartzorg & Uitvaartcentrum creëert afscheid met karakter!

Ruim zestien jaar geleden besloot Iwan van Dongen in Zoetermeer voor zichzelf te beginnen. “Mijn ouders hadden in Brabant een uitvaartonderneming, maar toch koos ik op een gegeven moment mijn eigen pad. Een kwestie van andere inzichten. Naar mijn idee moet een uitvaart passen bij de persoonlijkheid van de overledene. Zo kun je door goed te luisteren naar de familie iedere uitvaart uniek en persoonlijk maken. Een afscheid met karakter,” vertelt Iwan. Er zijn veel mogelijkheden om een bijzondere en persoonlijke uitvaart te verzorgen,” vervolgt hij. “De afgelopen jaren is de uitvaartbranche in verandering geweest, door corona, maar ook door de veranderende wensen van nabestaanden”. Een uitvaart kan openbaar zijn, maar ook in een kleine en besloten kring. Livestream is inmiddels niet meer weg te denken.

VAN DONGEN

EIGEN UITVAARTCENTRUM IS UNIEK
“Als mensen voor het eerst ons uitvaartcentrum van 1000 m² aan het Bredewater bezoeken, zijn ze verrast door de inrichting van de condoleanceruimte, de aula, de multiculturele aula, waar vuur- en offerdiensten gehouden kunnen worden, en de vijf rouwkamers. De ruimtes stralen sfeer, warmte en rust uit. We beschikken als enige particuliere uitvaartonderneming in Zoetermeer over een eigen uitvaartcentrum, huisdrukkerij en rouwauto’s. Daardoor kunnen we veel flexibeler inspelen op allerlei wensen. Zo beschikken we over een sleutelkamer, zodat nabestaanden met een eigen toegangssleutel op elk gewenst tijdstip gedurende 24 uur op bezoek kunnen komen. Indien er een beperkt aantal personen is toegestaan, kan er een intieme setting ontstaan die als zeer prettig wordt ervaren. Als de uitvaartplechtigheid in onze aula iets uitloopt, dan gaan we er flexibel mee om. Uiteraard kunnen mensen er ook voor kiezen om ons de uitvaartdienst op een andere locatie, bij begraafplaats of crematorium te laten verzorgen. Uiteindelijk gaat het om een afscheid met karakter, dat is onze uitdaging!”

Kijk voor meer informatie op de website van Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum.

VAN DONGEN UITVAARTZORG & UITVAARTCENTRUM
Bredewater 20a
2715 CA Zoetermeer
079 - 343 43 03
info@vduz.nl
www.vduz.nl