Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 1 - MEI 2019

van dorp hout

Lang leve de lente! Heerlijk in de tuin genieten van de eerste zonnestralen komt steeds dichterbij. De juiste tijd voor een nieuw tuinproject is aangebroken. Toe aan een strakke schutting, een karakteristiek terras, een knusse overkapping, een sfeervolle zithoek of een robuuste kapschuur? Er is altijd wel een wens. Maar welke houtsoort is het meest effectief en hoe pak jij het aan? Iedere houtsoort resulteert in een andere uitstraling en smaken verschillen. Van Dorp Hout aan de Voorweg in Zoetermeer heeft ruim 15.000 m2 hout op voorraad in vele soorten en maten. Dat wordt nog lastig kiezen. Of toch niet?

Van binnen naar buiten? We begrijpen elkaar!

“Wij houden van hout en door onze jarenlange expertise weten we precies welke houtsoort het meest geschikt is voor een specifieke toepassing. Vaak hebben we al aan één woord genoeg om het juiste advies te kunnen geven,” vertelt directeur Henk-Arie Schra. “Iedere tuin is uniek. Voor ieder tuinproject hebben wij de juiste houtsoort in huis en natuurlijk delen we onze productkennis graag. Zo voorkomen we toekomstige problemen bij de voorgestelde toepassingen. Daar zit namelijk niemand op te wachten. Zelf doen of uitbesteden? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met vakkundige hoveniers. Vaak onderschatten mensen zichzelf, ze zijn meestal handiger dan ze denken. Het is gewoon een kwestie van doen. Als het project dan uiteindelijk gelukt is, geeft dat natuurlijk een goed gevoel. Trotse klanten aan onze balie met foto’s van het resultaat zijn dan ook geen uitzondering!”    

van dorp hout

WERELDHOUT 
“We hebben wereldhout. Zo komt het geïmpregneerde hout uit Zweden en het populaire Lariks Douglas uit Duitsland. Hardhout komt o.a. uit Indonesië, Suriname en Brazilië. Wij hebben nauwe banden met onze leveranciers en samen zoeken we naar houtsoorten die de stijgende vraag naar hardhout afremt en tegelijkertijd bossen en tropische regenwouden spaart. Zoals Accoya, een houtsoort die opgewassen is tegen extreme klimatologische omstandigheden.”

MET FIBERON KIES JE VOOR DUURZAAM!
Wil je een terras met de uitstraling van tropisch hardhout én de voordelen van milieuvriendelijke materialen? Dan bieden Fiberon houtkunststof composiet terrasplanken de perfecte uitkomst. Zo kun je aangenaam blootsvoets op je terras lopen zonder kans op splinters, scheuren en vervormingen. Fiberon is stijlvol, sterk (25 jaar garantie), kleurvast en zeer onderhoudsarm. Verkrijgbaar in vier kleuren en diverse lengtes. Met onzichtbare roestvrij stalen clips of schroeven is montage een fluitje van een cent.” 

 

WIJ HEBBEN DE PLANKEN EN ONZE KLANTEN MAKEN DAAR IETS VAN!
Dé slogan waarmee Van Dorp Hout precies de spijker op zijn kop slaat. Sinds mensenheugenis levert het bedrijf planken, balken, plaatmateriaal, bevestigings- en onderhoudsmaterialen voor diverse buitentoepassingen aan bedrijven en particulieren. Het markante kantoor annex winkel in hooibergvorm inclusief een authentiek rieten dak omringd door zes loodsen hout en een gloednieuwe professionele zaagwerkplaats van 600 m2 is een bezoek meer dan waard. Welke tuinuitdaging ga jij dit jaar aan?

Voorweg 153
2716 NJ Zoetermeer
079 - 351 25 78
info@vandorphout.nl
www.vandorphout.nl