Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - MEI 2020

SCHOENMAKERIJ TICO

Die witte sneakers of nieuwe hakken schoon houden. In het begin lukt het nog wel, maar na een tijdje wordt het een hels karwei. Op den duur wordt de schoen vuiler en vuiler tot je het paar op een gegeven moment niet meer aantrekt. Nergens voor nodig! Ga met je stappers op tijd langs bij Schoenmakerij Tico!

Tico maakt jouw schoenen als nieuw!

Sinds kort staat de revolutionaire stoomreiniger, met de indrukwekkende naam Scarpa Vapor, bij de vestiging van Tico Schoenmakerij in winkelcentrum Meerzicht. Het professionele apparaat werd door Tico en zijn team ontdekt op een beurs. Na wat onderzoek en testen werd de Scarpa Vapor aangeschaft, waarmee Schoenmakerij Tico de enige is in Zoetermeer. Hoe het precies werkt? De Scarpa Vapor is een speciale machine voor het reinigen van alle soorten schoenen. Stoom zorgt ervoor dat het vuil loslaat van bijvoorbeeld leer of suède en kan de meeste vlekken verwijderen. En dat voor prijzen vanaf slechts 15 euro.

DROGEN EN BACTERIËN DODEN
Naast de stoomreiniger heeft de Scarpa Vapor ook een droogkast. De schoenen worden daarin op een veilige manier gedroogd en tegelijkertijd gedesinfecteerd. Hete lucht zorgt ervoor dat de schoenen snel drogen en dat leer zacht blijft. De ingebouwde ozonlamp zorgt voor eliminatie van bacteriën en laat zelfs nare geurtjes verdwijnen.

VOOR AAN DE MUUR
De stoomreiniger is niet de enige vernieuwing in Meerzicht. Ook hangt er aan de muur een nieuwe collectie naam-, huisnummer- en bedrijfsborden. Deze zijn van echt glas en worden speciaal op maat gemaakt. Zo kan je de kleuren van het glas, de vorm en letters bepalen uit twaalf kleuren. De borden zijn ongevoelig voor weersomstandigheden en bovendien heb je garantie tot het glasplaatje thuis aan de muur hangt!

SCHOENMAKERIJ TICO
Bij de vestigingen in het Stadshart (2x), Oosterheem en Meerzicht kunt u terecht voor hetambachtelijk herstellen van (wandel)schoenen.

Luxemburglaan 150
2711 EH  Zoetermeer
079 - 360 80 96
www.schoenmakerijtico.nl

Stadshart 7 dagen per week open!