TICO SCHOENMAKER

Tico Roozendal. Welke Zoetermeerder kent hem niet? Met de filialen van zijn Tico Schoenmakerij is hij nu in Oosterheem en 2 keer in het Stadshart (Passage én naast AHXL) bijna overal in Zoetermeer te vinden. Met de nieuwste vestiging in de AH-Passage onderscheidt de Meester Schoenmaker zich met exclusieve materialen.

Tico heeft alle veters!

Wij hebben alles om de mooie schoenen van onder meer Greve, Van Bommel en Van Lier in topconditie te houden. Deze onderhoudsproducten zijn alleen in dit filiaal te krijgen. Natuurlijk hebben we ook voor gewone schoenen verschillende steunzolen, binnenzolen en schoenbedzolen. Datzelfde geldt voor wandelschoenen en damesschoenen. We kunnen zelfs dameslaarzen laten innemen of juist breder laten maken. De laars kunnen we zo speciaal op maat maken. En we kunnen schoenen altijd laten reinigen en stomen, zodat ze weer als nieuw lijken.”

OVERAL VETERS
Tico is bovendien gespecialiseerd in veters, voor schoenen van dure merken, sneakers en kinderschoenen. “Ik heb van alles. Veters met lichtjes erin, leren veters, stretchveters, satijnenveters. En natuurlijk in veel verschillende kleuren. Ook heb ik grote rollen veters, zodat ik ze precies op maat kan knippen en je nooit meer veel te lange of te korte veters hebt.” Is jouw veter al kapot? Tico kan het uiteinde weer maken met een nieuwe veterpink, in vier verschillende kleuren. Naast allerlei soorten veters vind je in de knusse schoenmakerij in de Passage ook een nieuwe lijn leren portemonnees en riemen. Ook laatstgenoemde kunnen op maat gemaakt worden. De bekendste schoenmaker van Zoetermeer kan ook naamplaten leveren en sleutels laten bijmaken. “Die worden gemaakt, terwijl de klant wacht. Een gewone sleutel, autosleutel, puntjessleutel, met of zonder certificaat.”

Westwaarts
2711 AD Zoetermeer
079 - 360 80 96
www.schoenmakerijtico.nl
Za. van 9.00 tot 18.00, zo. van 12.00 tot 17.00

Stadshart 7 dagen per week open!