ETEN MET GEMAK

Nu de winter is gearriveerd heeft Eten met gemak haar assortiment vernieuwd. Heerlijke winterse gerechten met een dikke knipoog naar de aanstaande feestdagen. U kunt eindeloos variëren met het mooie concept waarbij u zelf de maaltijd mag samenstellen. Zo staat er altijd een smakelijke maaltijd op tafel die de gezondheid ondersteunt en die past bij de tijd van het jaar! Eten met gemak Zoetermeer e.o. bezorgt o.a. in Zoetermeer, Pijnacker/Nootdorp, Lansingerland, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.

Thuis uit eten met de feestmaaltijden van Eten met gemaK

UITGEBREID AANBOD VOOR EEN BREED PUBLIEK
Het assortiment van Eten met gemak bestaat uit een divers aanbod met meer dan 35 verse- en verschillende maaltijden per week. De steeds wisselende weekmenu’s worden door onze koks en diëtiste samengesteld waardoor je eenvoudig voor een langere periode een gevarieerd weekmenu kunt samenstellen. De maaltijden van Eten met gemak zijn allang niet meer alleen voor ouderen. Het huidige assortiment sluit goed aan bij de wensen van studenten, alleenstaanden, eigenlijk iedereen die van lekker eten en gemak houdt.

ETEN MET GEMAK

MAKKELIJK BESTELLEN
Voor de mensen die niet zo handig zijn met de computer is er een papieren menulijst die indien nodig samen met de vaste bezorger ingevuld kan worden. Uiteraard kunt u ook terecht in onze webshop. Via een persoonlijke digitale bestellijst kunt u een keuze maken uit voor-, hoofd- en nagerechten. Heeft u een dieet ook dan is er een uitgebreide menucyclus voor u beschikbaar. Alle maaltijden kunnen worden samengesteld uit losse componenten. Hiermee zijn er nog meer combinaties van gerechten mogelijk.

WEKELIJKS IN ZOETERMEER EN OMGEVING
Wekelijks, met uitzondering van de woensdag bezorgt uw vaste bezorger uw maaltijden. Nieuwsgierig wanneer we bij u kunnen bezorgen? Neem gerust contact op. Inmiddels worden de diensten van Wytze zelfs aangeraden door huisartsen en diëtisten uit de eerstelijnszorg. De koelverse maaltijden van Eten met gemak zijn minimaal zeven dagen houdbaar in de koelkast.

UITPROBEREN?
Eten met gemak heeft de proefbox voor € 15.-. De box bevat 3 hoofdmaaltijden. We helpen u graag deze naar eigen wens samen te stellen. O ja, Eten met gemak heeft geen minimale afname* en geen abonnement, lekker en gemakkelijk.

079 820 03 99
wytze@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemak.nl/wytze
* bij minder dan vier maaltijden per week wordt € 2,99 bezorgkosten in rekening gebracht.