JEBO Promotions

Bij aankomst hangt Jeep de Boer, met behulp van een hoogwerker, zelf nog even het nieuwe reclamebord boven de entree aan de Cobaltstraat 45 in Zoetermeer. Dat klopt, JEBO is verhuisd van de Argonstraat naar de Cobaltstraat en heeft ook een nieuwe naam: JEBO Promotions. Voorheen was het JEBO Zeefdruk & Reklame. Maar daar blijft het niet bij: ook de website is compleet vernieuwd! 

Terug op het oude nest, met een nieuwe naam én website

“Groter”, is het antwoord van Jeep op de vraag waarom hij met zijn familiebedrijf is verhuisd. Op 16 april startte Jeep met de verhuizing en een maand later was hij klaar. Hiermee is JEBO Promotions terug op de plek waar het begon in Zoetermeer. In 1987 verhuisde Jeep met het bedrijf, dat al 11 jaar bestond, van Den Haag naar de Cobaltstraat 9 in Zoetermeer. Daarna volgden de Loodstraat, Kryptonstraat en Argonstraat. “We beschikken over 415 m²”, vertelt Jeep trots. “De showroom is drie keer zo groot. Nu kunnen we onze ruime collectie bedrijfskleding, promotextiel, sportkleding, relatiegeschenken en promotie-artikelen nog beter laten zien. Klanten kunnen het zien, voelen en passen. Daarnaast is de werkplaats veel ruimer.”

jebo pand

ZEEFDRUK, RELATIEGESCHENKEN EN BORDUREN
JEBO Promotions bestaat uit drie units: zeefdruk, relatiegeschenken en borduren. Bij zeefdruk ligt de nadruk op textielbedrukking van bijvoorbeeld T-shirts, polo’s, sweaters, (softshell) jassen, handdoeken, schorten, bedrijfskleding. In de grafische zeefdrukkerij worden onder meer stickers gemaakt in alle soorten en maten. Bij borduren ligt de nadruk op het borduren van bijvoorbeeld bedrijfskleding, handdoeken en borduurbadges. Dit gebeurt in het eigen borduuratelier. 

BEDRIJFSKLEDING
In de werkplaats worden T-shirts gedrukt voor Zoetermeer Blues. “Dat verzorgen we al 25 jaar”, vertelt Jeep. “We specialiseren ons steeds meer in bedrijfskleding. Zo zijn we in Zoetermeer en omstreken officieel dealer van Projob, een Zweeds topmerk. Vooral in de bouw is het erg populair. We zijn enorm trots op het dealerschap van Projob, maar we hebben ook merken als Craft, Masita, Blaklader, Gildan, Santino en Russell.”

RELATIEGESCHENKEN EN PROMOTIEARTIKELEN
Ook voor relatiegeschenken en promotieartikelen als bedrukte pennen, golfballen, paraplu’s, tassen, speakers, mokken, waterflessen en nog veel meer kun je bij JEBO Promotions terecht. “JEBO drukt alles op alles. We kunnen werkelijk alles bedrukken en op elk materiaal, zoals kunststoffen en metaal”, zegt Jeep, die de snelle levertijden als onderscheiding aangeeft. “Als het binnen de mogelijkheden ligt, leveren we binnen drie dagen of een week.”

FAMILIEBEDRIJF
Onlangs heeft Jeep een verkoopmedewerker met ruim 30 jaar ervaring aangenomen: Boudewijn Selbach. Hij is gespecialiseerd in relatiegeschenken. Daarnaast zijn Jeeps vrouw Alice (boekhouding), zijn broer Koos (textieldrukkerij) en zoon Ferry (grafisch drukwerk) binnen het familiebedrijf werkzaam. Jeep verwacht dat ze in het nieuwe pand door efficiënter te werken de klanten nóg beter van dienst kunnen zijn!

Cobaltstraat 45, 2718 RN Zoetermeer 
(bedrijventerrein Lansinghage)
079 361 08 24
info@jebo.nl
www.jebo.nl