GAMECITY GO-KARTING ZOETERMEER

Gamecity Go-Karting Zoetermeer heeft een hele verandering ondergaan. Bedrijven en particulieren kunnen zich op deze vernieuwde locatie uitstekend vermaken. Karten, Lasergamen, Arcade games, Bungee Soccer, Lasersquash, Bungee run, een gigantische (buiten) Stormbaan en zelfs het ontsnappen uit het spannende Prison Island behoort tot de mogelijkheden.

Teambuilding bij Gamecity Go-Karting Zoetermeer

Het is druk bij Gamecity Go-Karting Zoetermeer en vooral vanaf het moment dat Van der Kooy Vastgoed het eind 2016 heeft overgenomen. Deze bijzondere locatie heeft sinds de overname een verandering ondergaan. Wim van der Kooy jr. is eigenaar van Van der Kooy Vastgoed. Dit vastgoedbedrijf is ondernemend in het vastgoed. “Wij investeren succesvol in vastgoed, waarbij wij de aankomende jaren meer dan 200 woningen zullen bouwen in Zoetermeer”, vertelt Wim van der Kooy jr.. “Daarnaast zijn wij actief in Gamecity, een geweldig sideproject dat wij met een team van gemotiveerde mensen Gamecity weer op de kaart hebben gezet.” In Gamecity Go-Karting Zoetermeer wordt nog steeds behoorlijk geïnvesteerd en dat is terug te zien in vele facetten in het bedrijf. Het personeel is inmiddels uit-gegroeid naar 40 mensen. Door de groei van dit bedrijf zijn ze daarom altijd op zoek naar ent-housiaste mensen die het leuk vinden om multi-inzetbaar te zijn voor de games en/of de horecafaciliteiten van Gamecity Go-Karting Zoetermeer.

DAGJE UIT
Op de eerste verdieping van het pand is er een vernieuwd restaurant met uitzicht op de kartbaan. Op deze plek kunnen mensen genieten van een dagje uit. De houten tafels in het comfortabele interieur geven een specifieke sfeer aan het horecagedeelte. In de bar kunnen gasten hapjes en drankjes bestellen en er is een nieuwe kaart met verschillende schotels en gerechten. Bedrijven kunnen op aanvraag een specifiek arrangement bespreken voor een bedrijfs- en personeelsuitje of presentatie. Eventueel is dat mogelijk in een aparte ruimte met een eigen bar. “Deze ruimte is ook uitgerust met een podium en beschikt over geweldige geluidsapparatuur, zodat er bijvoorbeeld nog een DJ kan optreden. Dit is voor zakelijke doeleinden zeer geschikt, maar het is ook voor een vrijgezellenfeestje of andere party af te huren. Dit restaurantgedeelte is op drukke dagen en dan vooral in het weekend ook open voor publiek. Hierdoor kunnen we met het hele team goed inspringen op de drukte en blijft het voor alle gasten aangenaam.” 

BELEEF PRISON ISLAND 
“In september is Prison Island gelanceerd bij Gamecity Go-Karting Zoetermeer. Dit ultieme bedrijfsuitje daagt mensen uit om in een groep opdrachten uit te voeren in het cellenblok van 24 cellen. Elke cel heeft een eigen opdracht of uitdaging achter de celdeur. Er is geen vaste route en elke cel waar op de deur groen licht brandt, is beschikbaar om het spel te spelen”, vertelt Wim van der Kooy enthousiast verder. “Zodra de deur opent, begint het spel meteen en de tijd loopt. Het is belangrijk om de opdracht zo snel mogelijk uit te voeren en te ontsnappen uit de cel. Dit duurt enkele minuten, mocht het niet lukken dan is het mogelijk om het nogmaals te proberen of om juist de tijd te verbeteren. De spelelementen en de omgeving zijn verrassend. Als het rode licht brandt en er een alarm afgaat, dan heb je het niet gehaald. Het aantal punten dat je haalt met het team, wordt op een tag bijgehouden en is te zien op een digitaal scorebord in de gangen van het cellenblok. Hierdoor worden de spelers van het team vaak nog fanatieker in het spel. Er zijn fysieke, tactische en technische aspecten die aan bod komen bij de verschillende opdrachten. Het is een beleving op zich en erg leuk voor jong en oud.” 

GAMECITY GO-KARTING ZOETERMEER

TEAMPRESTATIE BIJ GO-KARTING 
“Gamecity Go-Karting Zoetermeer heeft een van de snelste kartbanen in de regio. Of je nu alleen komt, met een klein team of je wilt met een groep je eigen kart heat reserveren, dat kan allemaal. Zeker nu de kartbaan allemaal nieuwe karts heeft gekregen en weer helemaal up-to-date is om lekker te racen. Om een echte kartbeleving te ervaren, raden wij de Grand Prix aan met een vrije training, een kwalificatie, een manche en een finale race. Of juist te gaan voor de Endurance Race. Bij de laatste variant is het zelfs de bedoeling dat er in teamverband wordt gereden; dit is een echte teamprestatie. Er is zelfs een competitie tussen verschillende bedrijven met echt wedstrijdmomenten, compleet met wisselbeker. Er zijn voor kinderen speciale karts. Uiteraard mogen deze verschillende karts voor kinderen en volwassenen niet tegelijk op de baan.” 

SCOOR MET LASERGAMEN 
Lasergamen bij Gamecity Go-Karting Zoetermeer is een unieke ervaring. In de donkere ruimte, verlicht door blacklight en opgesierd door indrukwekkende graffiti  schilderingen van een kunstenaar, nemen twee of meer teams het tegen elkaar op. “Met een speciaal vest en een lasergun is het de bedoeling dat je zelf zo min mogelijk geraakt wordt, terwijl je zelf zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelt met de laser. Na het lasergamen krijg je direct een uitdraai met jouw individuele scores en de scores van het team daarop vermeld. Het is mogelijk om meerdere spelvarianten van lasergame te spelen bij Gamecity.” 

GAMECITY GO-KARTING ZOETERMEER
Wattstraat 20
Zoetermeer
079 - 342 62 26
sales@gamecity.nl
www.gamecity.nl