max hoortechniek

Wat maakt MAX Hoortechniek uniek in Zoetermeer? MAX Hoortechniek is de enige overgebleven volledig zelfstandige audicien in de derde stad van Zuid-Holland! MAX Hoortechniek hield het vol door persoonlijke aandacht, kwaliteit en service te leveren. Geen gestunt met inferieur spul en ‘onmogelijke’ kortingen.

‘Streven naar beter horen, zelfs beter dan iemand zonder hoortoestel!’

Audicien Gordon Piper, met meer dan 20 jaar ervaring, werkt bij MAX Hoortechniek al jaren met de beste merken hoortoestellen en met ’s werelds meest geavan-ceerde apparatuur. “Samen met een klant ga ik voor een optimaal resultaat. Daar nemen we samen alle tijd voor.”

BOVENAAN DE LADDER
De Oticon More is een voorbeeld van een Deens hoortoestel dat wereldwijd bovenaan de ladder staat. MAX Hoortechniek is een van de weinige audiciens in Nederland die dit hoortoestel in huis heeft. “De Oticon More geeft de hersenen betere toegang tot spraak rondom uit de omgeving en is gevoelig voor veranderende omgevings-geluiden, waar eenvoudigere toestellen zich primair richten op spraak die van voren komt. De Oticon More geeft zelfs toegang tot spraak die van opzij of van achteren komt. Dat betekent dat de Oticon More een veel betere toegang en realistischer beeld geeft tot de spraak om ons heen. We werken eraan om onze klanten net zo goed of misschien zelfs beter te laten horen dan mensen die goed horen zonder toestel.”

Willem Dreeslaan 436B
2729 NK Zoetermeer
06 - 270 535 90
info@maxhoortechniek.nl
www.maxhoortechniek.nl