max hoortechniek

Wat maakt MAX Hoortechniek uniek in Zoetermeer? MAX Hoortechniek is de enige overgebleven volledig zelfstandige audicien in de derde stad van Zuid-Holland! MAX Hoortechniek hield het vol door persoonlijke aandacht, kwaliteit en service te leveren. Geen gestunt met inferieur spul en ‘onmogelijke’ kortingen.

‘Streven naar beter horen, zelfs beter dan iemand zonder hoortoestel!’

Audicien Gordon Piper, met meer dan 20 jaar ervaring, werkt bij MAX Hoortechniek al jaren met de beste merken hoortoestellen en met ’s werelds meest geavanceerde apparatuur. “Samen met een klant ga ik voor een optimaal resultaat. Daar nemen we samen alle tijd voor.”

BOVENAAN DE LADDER
De Oticon More is een voorbeeld van een Deens hoortoestel dat wereldwijd bovenaan de ladder staat. MAX Hoortechniek is een van de weinige audiciens in Nederland die dit hoortoestel in huis heeft. “De Oticon More geeft de hersenen betere toegang tot spraak rondom uit de omgeving en is gevoelig voor veranderende omgevingsgeluiden, waar eenvoudigere toestellen zich primair richten op spraak die van voren komt. De Oticon More geeft zelfs toegang tot spraak die van opzij of van achteren komt. Dat betekent dat de Oticon More een veel betere toegang en realistischer beeld geeft tot de spraak om ons heen. We werken eraan om onze klanten net zo goed of misschien zelfs beter te laten horen dan mensen die goed horen zonder toestel.”

max hoortechniek

VERWACHTINGEN
Uit onderzoek bij Nederlandse 50-plussers, zowel onder hoortoesteldragers als onder niet-hoortoesteldragers blijkt dat geluids-kwaliteit, een-op-een-gesprekken, groepsgesprekken, toegang tot alle geluiden en minder luisterinspanning de belangrijkste eigenschappen zouden zijn bij de keuze voor een hoortoestel. Laat de Oticon More uitgerekend op die punten uitstekend uit de test komen. Het hoortoestel is ook via de Oticon app met iPhones, iPads en Android-apparaten te verbinden; draadloos muziek beluisteren, handsfree bellen én het geluid van de televisie  ontvangen. Het kan allemaal. Met de app kunnen bovendien alle binnenkomende geluiden precies zo afgesteld worden als de situatie vereist.

PROBEER HET ZELF 
Leuk die lovende woorden, maar ervaar het zelf. Vraag jezelf eens af of je steeds vaker moet zeggen: ‘Wat zeg je?’ Of moet de televisie steeds harder gezet worden? En krijg je vanuit je omgeving steeds vaker te horen dat je van lieverlee minder goed hoort? Dat zijn namelijk de eerste herkenningspunten die de gepaste aanleiding zijn om met MAX Hoortechniek contact op te nemen voor een vrijblijvende hoortest!


Mevrouw Darnoud: “Maandenlang hebben we toestellen uitgeprobeerd bij een keten. Het
wilde maar niet lukken. Met de Oticon More en MAX Hoortechniek is het in één keer gelukt.
Er gaat een wereld voor mij open!”

Frank en Lucia: “Gordon heeft passie voor zijn vak. Hij luistert naar jouw wensen en behoeften. Daarna gaat hij, samen met jou, voor het maximale resultaat.”

De heer Vink: “Max hoortechniek is voor mij een vertrouwd en professioneel bedrijf met geavanceerde apparatuur, waar je in een gemoedelijke sfeer uitstekend wordt geadviseerd. De Oticon More is ten opzichte van  mijn vorig hoorapparaat een enorme verbetering. Geluiden waar ik tot voor kort moeite mee had, worden nu helder en duidelijk doorgegeven.”
 

MAX HOORTECHNIEK
Willem Dreeslaan 436B
2729 NK Zoetermeer
06 - 270 535 90
info@maxhoortechniek.nl
www.maxhoortechniek.nl