Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 8 - AUGUSTUS 2023

VERHUISBEDRIJF HENNEKEN

Veel mensen kijken op tegen verhuizen. Al die rommel, dozen en ritjes naar het nieuwe huis. Verhuizen staat dan ook op 3 in de stress top 10. Terwijl dat eigenlijk niet nodig is! Verhuisbedrijf Henneken kan helpen die stress te voorkomen.

 

Stress omdat je gaat verhuizen? Nergens voor nodig!

Verhuisbedrijf Henneken, opgericht in 1870, is een van de oudste bedrijven van Zoetermeer. Sinds de oprichting hebben de verhuizers de eenvoudige filosofie: Doe je werk goed, dan komt de klant terug. En dat werkt na al die jaren nog steeds. Zo krijgt Henneken het klanttevredenheidscijfer 9,6. “Dankzij onze medewerkers lukt het steeds weer om  de klant een prettige en ontspannen verhuisdag te bezorgen”, zegt directeur/eigenaar Lauwrens de Jong, die het bedrijf 21 jaar geleden overnam van de familie Henneken. “Een goede verhuisploeg is in staat de klant te ‘lezen’ en direct de juiste toon te vinden om hen het gevoel te geven dat alles goed komt. Klanten geven geen 10, omdat de inboedel onbeschadigd van A naar B komt. Daar betalen ze immers voor. Dat doen zij omdat onze mensen zo beleefd, vriendelijk en flexibel zijn.

​​VERHUISBEDRIJF HENNEKEN

GOEDE DOELEN
Naast verhuizen zet Henneken zich in voor meerdere goede doelen. Zo stelt het bedrijf jaarlijks een verhuisbus beschikbaar voor een Roparun-team, om geld op te halen voor mensen met kanker. Voor twee kinderkampen verzorgen zij gratis transport of opslag van de kampspullen. Ook heeft Henneken onlangs de Speelgoedbank, voor kinderen van wie de ouders niet genoeg geld hebben om speelgoed te kopen, verblijd met een aantal gevulde Speelgoededoelendozen. Verhuizen is hét moment om op te ruimen en met het overgebleven speelgoed kunnen klanten de speciale verhuisdozen vullen. Op de verhuisdag neemt Henneken de Speelgoededoelendozen mee en bezorgt ze bij de Speelgoedbank
of een asielzoekerscentrum.

VERHUISBEDRIJF HENNEKEN
Goudstraat 51
2718 RD Zoetermeer
079 - 204 02 72
info@henneken.nl
www.henneken.nl