Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 7 - OKTOBER 2021 GEZONDHEID

eten met gemak

Een gevarieerd weekmenu zelf samenstellen? Kies dan de maaltijden van Eten met gemak. Wytze bezorgt samen met zijn vaste bezorgers, op een veilige manier en in overleg met u de koelverse maaltijden. Bezorgen tot aan de voordeur of indien nodig gewoon tot in de koelkast.

Steeds meer mensen waarderen de verse, gezonde én lekkere maaltijden van Eten met gemak!

UITGEBREID AANBOD VOOR EEN BREED PUBLIEK
Het assortiment van Eten met gemak bestaat uit een divers aanbod met meer dan 35 verse- en verschillende maaltijden per week. De weekmenu’s worden elke week ververst waardoor je eenvoudig voor een langere periode een gevarieerd weekmenu kunt samenstellen. De maaltijden van Eten met gemak zijn allang niet meer alleen voor ouderen. Het huidige assortiment sluit goed aan bij de wensen van studenten, alleenstaanden, eigenlijk iedereen die van lekker eten en gemak houdt.

eten met gemak

MAKKELIJK BESTELLEN
Iedere week kan men online, via een persoonlijke digitale bestellijst, een keuze maken uit voor-, hoofd- en nagerechten, welke per seizoen veranderen. Voor de mensen die niet zo handig zijn met de computer is er vanzelfsprekend nog de papieren menulijst die indien nodig samen met de vaste bezorger ingevuld kan worden. Ook dieet-, vegetarische- en multiculturele maaltijden worden dagelijks vers bereid. De maaltijden kunnen worden samengesteld uit losse componenten waardoor er nog meer combinaties van gerechten en smaken mogelijk zijn. Naast deze uitgebreide keuze is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een aangepaste consistentie. Denk aan alleen gemalen of gesneden vlees bij de maaltijd. Dit laatste draagt bij aan de verbetering van de zelfredzaamheid van mensen met een eenzijdige verlamming. Alleen opwarmen en lekker eten met alleen een vorkje.

WEKELIJKS IN ZOETERMEER EN OMGEVING  
Wekelijks bezorgt Wytze en zijn team in Zoetermeer en omgeving; Zoeterwoude, Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland en Alphen a/d Rijn. Inmiddels worden de diensten van Wytze zelfs aangeraden door huisartsen en diëtisten uit de eerstelijnszorg. De maaltijden zijn minimaal zeven dagen houdbaar in de koelkast.

UITPROBEREN?
Eten met gemak heeft de proefbox voor € 15.-. De box bevat 3 hoofdmaaltijden. We helpen u graag deze naar eigen wens samen te stellen. Liever een box, uitgebreid met drie voor- en nagerechten? Deze kost € 18.-. O ja, Eten met gemak heeft geen minimale afname* en geen abonnement, lekker en gemakkelijk.

079 - 820 03 99
wytze@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemak.nl/wytze

*  bij minder dan vier maaltijden per week wordt € 2,99 bezorgkosten in rekening gebracht.