FIT20 ZOETERMEER

Sensoren in een fitness-studio? Op de apparaten van fit20 Zoetermeer zijn sensoren gevestigd die meten met welke snelheid, bewegingsuitslag en stabiliteit jij de oefeningen uitvoert. Naast persoonlijke coaching voor houding, ademhaling en techniek dus een technisch hulpmiddel om ervoor te zorgen dat jij de perfecte uitvoering doet.

Sporten met behulp van sensoren voor de perfecte uitvoering bij fit20

Ruim 5 jaar geleden begonnen en inmiddels is fit20 Zoetermeer uitgegroeid tot wel bijna 300 leden. De klanten trainen via sensoren voor het optimale effect op de spieren. De personal trainer en de klant kunnen hierdoor direct via het sensorensysteem zien hoe jouw spieren reageren en wat er moet veranderen om de oefening te optimaliseren. Smokkelen zit er niet meer in!

COMPETITIE
Het systeem zorgt ervoor dat je de competitie met jezelf aan gaat. Je krijgt direct na afloop een score te zien op de onderdelen snelheid, bewegingsuitslag en stabiliteit. Zo weten jouw personal trainer en jij wat je de volgende training moet verbeteren. Je kan er een wedstrijdje van maken, bijvoorbeeld met een collega of vriend.

HIGH INTENSITY TRAINING
“Binnen 20 minuten doe je een High Intensity Training op de apparaten van Nautilus. Eén keer per week train je alle belangrijke spiergroepen achter elkaar in slow motion en haal je het maximale uit je workout. Ook de kleinere spieren en aanhechtingen pak je beter aan door de verfijning van de oefening”, vertelt Jeroen Natzijl, eigenaar van fit20 Zoetermeer. “De volgende training proberen we binnen dezelfde tijd meer herhalingen te doen. Zo meten we of je sterker bent geworden en dus fitter en gezonder, met een goede conditie, betere weerstand en minder kans op blessures. Ook pijntjes in het lichaam, mits het niet iets medisch is, verdwijnen. fit20 is makkelijk jaren vol te houden en geeft snel resultaat.” Trainen onder persoonlijke begeleiding van jouw personal trainer is op afspraak, in gewone kleding, en douchen is niet eens nodig!

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer
(wijk 19 Rokkeveen-West)
079 - 203 30 48
zoetermeer@fit20.nl
www.fit20zoetermeer.nl