LOUWERS ADVIES

Op 1 november jongstleden werkte Register Belastingadviseur Linda Barendregt exact 20 jaar bij Louwers Advies. Een allround adviesbureau dat belastingaangiftes, jaarrekeningen, loonadministraties en fiscale advisering verzorgt voor MKB-bedrijven in de regio. “Samen met Linda en ons professionele team staan we garant voor een doortastende aanpak van diverse fiscale kwesties. Twee weten immers meer dan één. Het feit dat zij nu partner van Louwers Advies is geworden, is een logische stap met oog op de toekomst!” vertelt fiscaal econoom Jan Louwers.

Register belastingadviseur Linda Barendregt is per 1 november 2020 partner van Louwers Advies!

“Linda is zeer deskundig en ik ben dan ook bijzonder blij dat zij nu officieel partner is van Louwers Advies. Zo waarborgen we de continuïteit van ons adviesbureau. Regeren is een kwestie van vooruitzien. Ik word immers ook een dagje ouder,” knipoogt Jan die overigens niet de intentie heeft om te stoppen. Hoe heeft Linda haar “promotie” ervaren? “Jan en ik werken, als fiscaal econoom, al twintig jaar nauw samen. We vullen elkaar aan, omdat we ieder over specifieke expertise beschikken. Bepaalde situaties omtrent de inkomstenbelasting en uitzoekklussen liggen mij gewoon beter. Het zijn vaak de details die het verschil maken. Door zijn ervaring is Jan weer beter in totaaloverzichten. Zo kunnen we samen ondernemers de juiste weg wijzen en ingewikkelde fiscale kwesties uitleggen in begrijpelijke taal. We vertalen ze stap-voor-stap in concrete adviezen. Het feit dat onze krachtenbundeling nu omgezet is in een partnerschap ervaar ik als blijk van waardering.”

Louwers advies

ONDANKS COVID-19 PERSPECTIEF BIEDEN
Jan: “De aanstelling van Linda als partner kun je beschouwen als een verjonging van ons kantoor. We merken gewoon dat klanten automatisch meer binding hebben met een generatiegenoot.” Linda:” Dat geldt andersom net zo goed. Door de informele setting en twee vaste aanspreekpunten ontstaat er snel een klik. Ook kunnen we effectief en efficiënt schakelen en reageren op (telefonische) vragen. Ondanks Covid-19 is het onverminderd druk. We respecteren uiteraard de coronamaatregelen. Zo is anderhalve meter afstand houden geen probleem, omdat het kantoor voldoende ruimte biedt. Medewerkers die tegenover elkaar zitten worden beschermd door een glazen afscheiding. Verder werkt iedere medewerker minimaal een dag thuis. We werken ook met sneltesten zodat een medewerker met coronaklachten binnen vier uur getest worden. Dat wordt trouwens ook een advies aan onze klanten om uitval van personeel te voorkomen. Tot slot prefereren we persoonlijk klantcontact in plaats van de videobespreking. Vaak fungeren we puur als klankbord. We denken mee, adviseren op bedrijfseconomisch niveau en bieden perspectief. Het kiezen van de juiste strategie is in deze bizarre coronatijd geen overbodige luxe,” besluit Linda.

Julianalaan 23
2712 CB Zoetermeer
079 - 342 99 42
linda@louwers.net
www.louwers.net