Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 9 - SEPTEMBER 2023

REGIOBANK

Klantenbehoeften veranderden door internet. Online informatie vinden en bankzaken regelen, is voor veel mensen inmiddels vanzelfsprekend. Niet voor niets hebben de drie grootste Nederlandse banken de afgelopen jaren rigoureus in het aantal fysieke vestigingen gesnoeid. “Een ontwikkeling die niet door iedere klant gewaardeerd werd,” vertelt directeur-eigenaar Theo van Eijk van RegioBank Zoetermeer. “Daarom kunt u bij ons nog gewoon spontaan binnenstappen voor bijvoorbeeld de opening van een bankrekening. Een kwestie van persoonlijk contact!”

Regiobank. Al ruim 100 jaar een vertrouwd gezicht!

ACTIEF IN DE BUURT
“Uiteraard bieden we naast persoonlijk contact in de buurt ook de digitale mogelijkheden met online en mobiel bankieren,” vervolgt bank- en verzekeringsadviseur Karin Schoenmakers die al 21 jaar samen met Yvonne de Jongh, een vertrouwd gezicht is voor zowel de particuliere als zakelijke klantenkring. “Verder zijn we zeer actief in de buurt. Zo organiseren we regelmatig de workshop “Veilig online bankieren” waar mensen internetcriminaliteit leren herkennen en voorkomen. Tijdens gastlessen op basisscholen leren we kinderen met het online lesprogramma Eurowijs alles over sparen, uitgeven, rekenen met euro’s en veilig pinnen. Verstandig met geld omgaan, leren ze vervolgens met de RegioBank betaal- en spaarrekening JongWijs voor kinderen van 0 tot 18 jaar.”

REGIOBANK

EEN ECHTE BANK, DICHTBIJ DE MENSEN
“RegioBank is een landelijke organisatie, als onderdeel van de Volksbank, met 450 kantoren in Nederland. De meeste kantoren bemiddelen ook voor verzekeringen en hypotheken. Daarom kunnen we als Van Eijk & Partners in de wijk blijven inclusief een bankfiliaal zowel in Zoetermeer als Waddinxveen. We zijn gewoon een echte bank, dichtbij de mensen en dus vertrouwd. Zo kunt u hier terecht voor een totaaladvies op het gebied van bankzaken, hypotheken en verzekeringen. We zijn laagdrempelig, de deur staat altijd open. Al komen de meeste klanten hier op afspraak.”

ONAFHANKELIJK HYPOTHEEKADVIESKANTOOR
“Bij onze hypotheekadviezen kunnen we alle banken van Nederland aanbieden. We hebben dus een uitgebreid assortiment geldverstrek-kers. Eén daarvan is ook RegioBank. We zijn goed bereikbaar en een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor met de focus op maatwerk. Niet alleen de laagste rente, maar ook persoonlijk contact en de voor-waarden kunnen het verschil maken. Een optimaal hypotheekadvies kost nu eenmaal meer tijd. Die uitstraling wil RegioBank graag vasthouden. Op dit moment trekt de markt weer wat aan, er wordt zelfs weer wat over-boden. In drie stappen: het oriëntatie-gesprek, het adviesgesprek en de hypotheekaanvraag is de afsluiting van uw hypotheek een feit.”

ZAKELIJKE VERZEKERINGEN
“Naast particuliere bieden we ook zakelijke verzekeringen aan. Een compleet verzekeringspakket afsluiten, is uiteraard voordeliger. Via een persoonlijk gesprek op locatie inventariseren onze verzekerings-adviseurs de risico’s binnen uw bedrijf. Veel ondernemers hebben online namelijk geen idee wat ze verzekeren en klikken maar wat aan. We stellen vervolgens een verslag op, zodat we daarna samen kunnen bekijken wat er wel en niet verzekerd moet worden. Ook zal onze verzekeringsadviseur u wijzen op branche gerelateerde risico’s die u wellicht over het hoofd ziet. We denken graag met u mee. Interesse in een vertrouwd gezicht met kennis van bankzaken, hypotheken en verzekeringen? Kom gezellig langs. Wij zorgen voor de koffie!”

REGIOBANK
Bernhardstraat 6
2712 CS Zoetermeer
079 - 316 93 41
info@vepv.nl
www.vepv.nl