Mijn Zaak Zoetermeer
ROKKEVEEN 25 JAAR
Puur vlees: Rechtstreeks van het weiland op uw bord!
Reas. Slagers van vader op zoon. Tweelingbroers Richard en Mark zijn inmiddels de vierde generatie. “De rolverdeling is duidelijk,” vertelt Richard. “Mark runt het slagersgedeelte, terwijl ik me focus op de verse maaltijden. Reas staat voor puur vlees. Iedereen weet dat onze runderen in alle vrijheid opgroeien in de Meerpolder. Ze eten puur natuur: gras en klaverblad. Dat proef je. Het vlees is smaakvol, mager en botermals!”
“Dat geldt ook voor het varkensvlees van onze vaste leverancier boer Jan. Eerlijk vlees dat we zelf verwerken. Van de biefstukjes, karbonades, hamlapjes, spareribs t/m de vleeswaren. Ook onze Tante Door Kippetjes zijn 100 % Hollands. Puur vlees & kip. Dat is typisch Reas!”
REAS SLAGER
079 - 361 30 92
info@reas.keurslager.nl
www.reas.keurslager.nl
Puur vlees: Rechtstreeks van het weiland op uw bord!
Reas. Slagers van vader op zoon. Tweelingbroers Richard en Mark zijn inmiddels de vierde generatie. “De rolverdeling is duidelijk,” vertelt Richard. “Mark runt het slagersgedeelte, terwijl ik me focus op de verse maaltijden. Reas staat voor puur vlees. Iedereen weet dat onze runderen in alle vrijheid opgroeien in de Meerpolder. Ze eten puur natuur: gras en klaverblad. Dat proef je. Het vlees is smaakvol, mager en botermals!”
“Dat geldt ook voor het varkensvlees van onze vaste leverancier boer Jan. Eerlijk vlees dat we zelf verwerken. Van de biefstukjes, karbonades, hamlapjes, spareribs t/m de vleeswaren. Ook onze Tante Door Kippetjes zijn 100 % Hollands. Puur vlees & kip. Dat is typisch Reas!”
REAS SLAGER
079 - 361 30 92
info@reas.keurslager.nl
www.reas.keurslager.nl