Wim van der ham

2020 staat in het teken van de coronapandemie. Het nieuws erover houdt ons dagelijks bezig. Het is een bizarre en onwerkelijke tijd. Tegelijkertijd gaat ons leven “gewoon” door. Vakanties naar het buitenland skippen we waarschijnlijk. In plaats daarvan zijn we volop aan het verbouwen. Hoe is de stand van zaken bij Wim van der Ham Keukens?

Passie en perfectie zijn dé ingrediënten voor de creatie van jouw droomkeuken!

“Uiteraard houden we ons strikt aan de RIVM-maatregelen. Hygiëne en de gezondheid van onze klanten, onze adviseurs én montageteam verdienen nu de hoogste prioriteit,” vertelt Willem van Capelleveen. “Iedereen blijft welkom in onze showroom, het liefst op afspraak. We zijn namelijk minimaal twee uur in gesprek met het inventariseren van wensen en ideeën. Welke indeling is het meest efficiënt? Hoe kook je eigenlijk en welke apparaten zijn dan essentieel? Vaak creëren we meer vragen dan we antwoorden geven. Uiteindelijk ontstaat er door de 3D-sfeerimpressie een duidelijk beeld. Na de vervolgafspraak werken we jouw droomkeuken tot in detail uit. Maar we zien nu ook klanten die na het eerste gesprek, de voorkeur geven aan digitale adviezen en (beeld)bellen. Gelukkig schakelen en leveren we nog steeds snel, omdat we beschikken over een eigen importgroep. Zo kunnen we topkwaliteit bieden tegen scherpe prijzen!”

Wim van der ham

VANAF SCHETS T/M LAATSTE SCHROEF
“Niemand zit op de rompslomp van een keukenrenovatie te wachten. Daarom wil ik nogmaals benadrukken dat ons montageteam alle zorgen uit handen kan nemen.  Indien gewenst demonteren en voeren onze vakmensen de oude keuken af, ze verleggen leidingen, verzorgen timmer-, verf-, stuc-, elektra- en loodgieterswerk en plaatsen uiteindelijk jouw droomkeuken exact volgens afspraak. Een nieuwe keuken moet een feestje zijn vanaf de schets t/m de laatste schroef!”

OLIJFGROEN ÉN ZWART ZIJN HOT!
“Naast bekende merken als Artego, Aran Cucine en Mereno hebben we ook een eigen collectie keukens: de Smart Collection. Deze lijn is in elke prijsklasse leverbaar in maar liefst 1960 kleuren. Zo zijn olijfgroen en (houtskool) zwart gecombineerd met licht (marmer) getinte werkbladen dé keuzes van 2020. Ook deuren met geïntegreerde grepen zijn trendy, omdat ze meer opbergruimte creëren. Smaken verschillen en keuzes worden steeds groter. Nieuw zijn de werkbladen van Simacore met afwijkende reliëfs én bijpassende spoelbakken. Ook qua apparatuur staat de tijd niet stil. Met een combi-stoomoven kun je bijvoorbeeld smaakvol, gezond, vers en snel een maaltijd bereiden en via WiFi grill je eenvoudig een knapperig kippetje. We laten graag alle opties zien!”

100% BOB-ERVARING!
“Eigenlijk is mond-tot-mondreclame de beste reclame. In de regio Zoetermeer staan we al 61 jaar bekend als hét familiebedrijf met pure passie voor keukens. Dat kunnen wij wel van de daken schreeuwen, maar klantenervaringen geven een objectief beeld. Zo behaalden we op de site “Klanten vertellen” een 9.5 op basis van zestien recente klantenbeoordelingen. Een klant uit Zoetermeer spreekt zelfs van een BOB-ervaring: Binnen budget, Op tijd en Beter dan verwacht! Daar zijn we trots op! We koesteren niet voor niets onze klanten. Ze zijn immers wandelende visitekaartjes,” besluit Willem.

WIM VAN DER HAM KEUKENS
Wattstraat 14
2723 RC Zoetermeer
079 - 33 00 900

Theresiastraat 168-178 
2593 AT Den Haag 
070 - 383 50 10

info@wimvanderhamkeukens.nl
www.wimvanderhamkeukens.nl