Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 6 - DECEMBER 2020

Louwman

Begin 2020 was de verhuizing van Toyota Louwman Zoetermeer naar Louwman Den Haag Forepark een feit. Welke filosofie schuilde er eigenlijk achter? Regiodirecteur Bram van der Vijver blikt terug én vooruit. “Met een veel grotere showroom en een moderne werkplaats kunnen we onze klanten uit Zoetermeer nog beter bedienen. De filosofie van Toyota hanteren we als leidraad. We zijn namelijk permanent bezig met verbetering van de bedrijfsprocessen die samenhangen met de productie en de verkoop van Toyota-producten en diensten. Zo kunnen we niet alleen inspelen op de huidige, maar vooral op de toekomstige wensen en behoeften van onze particuliere én zakelijke klanten.”

Op slechts 7 autominuten van Zoetermeer biedt Toyota Louwman Den Haag Forepark optimale service & beleving!

“Veel klanten uit Zoetermeer zijn ons trouw gebleven en ervaren inmiddels de meerwaarde. Zo staat in onze zeer grote showroom het complete modelprogramma van Toyota inclusief (elektrische) bedrijfsauto’s in diverse kleuren en uitvoeringen overzichtelijk en ruim opgesteld. Ook de werkplaats is zeer geavanceerd uit-gerust waardoor we niet alleen gespecialiseerd zijn in het onderhoud van Toyota, maar ook van alle andere merken. Uiteraard houden we ons uiterst zorgvuldig aan de richtlijnen van het RIVM. Bij de entree kunnen onze klanten eenvoudig hun handen desinfecteren. Alle verkoopadviseurs dragen een mondkapje en we stellen het op prijs als onze klanten dat ook doen. Mondkapje vergeten? Ze liggen klaar voor u! De gemarkeerde looppaden zorgen ervoor dat klanten niet langs elkaar heen hoeven te lopen. Bovendien zijn alle balies voorzien van een transparant scherm, zodat gesprekken veilig plaats kunnen vinden. Verder kan men kiezen uit ongeveer 1000 occasions. We bieden dus in alle opzichten veel meer onder één dak.”

Louwman

ONTDEK DE NIEUWE TOYOTA YARIS!
“Sinds oktober 2020 staat de nieuwe Toyota Yaris in onze showroom. Ontworpen met passie en een genot om in te rijden. Over elke millimeter is zorgvuldig nagedacht. Zijn brede compacte uiterlijk maken hem stoer en onderscheidend, terwijl zijn robuuste karakter samen gaat met maximale wendbaarheid en dynamiek. We introduceren ook een compleet nieuwe 1,5 liter benzinemotor en een hybride aandrijflijn van de vierde generatie. Zo ontstaat een ongeëvenaarde combinatie van sportieve prestaties en een opvallend laag brandstof-verbruik. Het stijlvolle interieur en de hoogwaardige afwerking creëren een ambiance die uiterst comfortabel aanvoelt.”

KWALITEIT & BETROUWBAARHEID
“Het merk Toyota staat wereldwijd bekend om kwaliteit en betrouwbaarheid. Voordat een nieuwe Toyota op de markt komt, wordt alles onder de loep genomen. Goed moet ook echt goed zijn. Voortdurend innoveren resulteert in auto’s waarover tot in detail is nagedacht. Mensen houden van auto’s én van veel voordeel. Daarom hebben we altijd een ruime keuze nieuwe Toyota’s die we snel met aantrekkelijk voorraadvoordeel kunnen leveren. Kom gewoon eens langs en maak kennis met Louwman Den Haag Forepark,” besluit Bram.

LOUWMAN DEN HAAG FOREPARK
Donau 36
2491 BA Den Haag
070 - 349 18 00
088 - 712 91 00 (klantenservice)
klantenservice@louwman.nl
www.louwman.nl