DE BOER MAATWERK IN KEUKENS

Smaken verschillen. Als je toe bent aan een nieuwe keuken, kun je vele kanten op. Waarschijnlijk heb je al een bepaald beeld? Kies je voor de nieuwe romantiek met zachte tinten en een robuuste open wandkast? Of geef je de voorkeur aan een keuken die volledig bestaat uit natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen.

Ook in 2020 is jouw droomkeuken op maat onze uitdaging!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Eén ding is zeker. De laatste jaren wint de keuken die naadloos aansluit op de woonkamer steeds meer terrein. Samen koken, eten en borrelen resulteert in een ontmoetingsruimte waar iedereen zich ‘senang’ voelt. De keuken als centrale ontmoetingsplek en kloppend hart van jouw leefomgeving is tegenwoordig dan ook meer regel dan uitzondering.

DE BOER MAATWERK IN KEUKENS

“Je persoonlijke smaak omzetten in een realistisch keukenconcept blijft echter lastig. Je wilt ook niet over één dag ijs gaan. Een nieuwe keuken is immers een duurzame aanschaf,” vertelt Jacob de Boer. “Wij adviseren iedereen om ruimschoots de tijd te nemen voor de oriëntatiefase. In dit digitale tijdperk kun je volop inspiratie opdoen. Zo vind je op Google, Pinterest en in keukenbladen prachtige plaatjes met de keukentrends van 2020. We zien hier dan ook steeds meer mensen met een moodboard waarmee ze een bepaalde sfeer willen aangeven. Afbeeldingen zeggen natuurlijk meer dan woorden. Verder blijft de aanschaf van een keuken een kwestie van aandacht voor details en pure beleving. Daarom komen we het liefst bij de mensen thuis om sfeer te proeven en een goed beeld te krijgen van de beschikbare keukenruimte. Ideeën en wensen vertalen we vervolgens in een realistische 3D-impressie. Toch nog twijfels? Niets moet! Ideeën krijgen bij ons de kans om zich te ontwikkelen en het woord ‘beperkingen’ kennen we niet. We denken uitsluitend in mogelijkheden.”

ONDERSCHEIDEND IN ALLE OPZICHTEN
“Na het inmeten, fabriceren en bouwen we de keuken op in onze eigen professionele werkplaats. Klopt alles volgens het concept? Dan wordt het tijd voor ons montageteam om de keuken te plaatsen. Maatwerk is bij ons echt maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Omdat we bij iedere stap in het proces de touwtjes strak in handen hebben, kunnen we ook op ieder moment wijzigingen toepassen. Sommige ideeën ontstaan nu eenmaal spontaan tijdens de plaatsing. Onze vakmensen denken mee en creëren verrassende oplossingen. Het misverstand dat maatwerk onbetaalbaar is, wil ik graag uit de weg ruimen. Vanaf €15.000 realiseren wij al droomkeukens op maat. Daarnaast is maatwerk in interieur onze expertise. Na plaatsing van de keuken kunnen we dus verder gaan dan de keukenboer. Een meubel voor in de badkamer, toilet en/of bijkeuken in dezelfde stijl als de keuken? We doen het graag! Inspiratie opdoen door het bezoeken van referentieprojecten? Ook dat is mogelijk! Ons ontwerpersteam is onlangs uitgebreid en zij begeleiden je graag bij de zoektocht naar jouw nieuwe droomkeuken.”

DE BOER MAATWERK IN KEUKENS
Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
0182 - 51 22 78
06 - 517 48 879
info@maatwerkinkeukens.nl
www.maatwerkinkeukens.nl