belle & beau

Een wijkende haarlijn, inhammen of een kalende kruin is voor veel mannen een probleem. Dat kan voor grote onzekerheid zorgen. Een toupet is tegenwoordig echt geen optie meer en een haartransplantatie kan wel tot duizenden euro’s kosten. Belle & Beau Medicosmetics biedt een bewezen en prijsgunstig alternatief.

Onzeker over het kaal worden? Niet meer nodig: Belle & Beau Medicosmetics heeft dé oplossing!

Van verschillende, voornamelijk mannelijke, klanten ontving Sabine van Belle & Beau Medicosmetics afgelopen jaren opmerkingen over de toenemende kaalheid. Ook jongere mannen lijden daar onder, merkte Sabine. Op zoek naar een oplossing voor dit probleem kwam zij in contact met AQ Skin Solutions welke een professioneel serum in combinatie thuisbehandelingen biedt dat de afnemende haargroei opnieuw stimuleert. “Haargroei stimuleren valt niet mee. Dat is zeer complex”, vertelt de stralende Sabine in haar huidstudio aan het Azobéhout. “Van belang is dat de haarfollikels nog aanwezig zijn. Verdroogde of nauwelijks actieve haarfollikels zijn met dit serum weer te optimaliseren. Voor de echte kale hoofden is alleen transplantatie een oplossing. Dit product van AQ Skin Solutions is nog niet zo bekend, maar sinds de internationale introductie in 2008 heeft AQ Skin Solutions bewezen dat het werkt. Daarom wil ik het maar al te graag hier in Zoetermeer introduceren. Ook vrouwen met dunner wordend haar en kale plekken kunnen daar enorm onzeker van worden en hebben baat bij dit veilige product.”

belle en beau

MENSELIJKE GROEIFACTOREN
Grondlegger van AQ Skin Solutions is immunoloog Ahmed Al-Qahtani PhD. Hij kwam door onderzoek op het idee om menselijke groei-factoren in te zetten om het cel verouderingsproces tegen te gaan. AQ Skin Solutions heeft het wereldwijde patent om menselijke fibroblasten te kweken en daarmee  het herstel-proces van de haarfollikels te stimuleren en activeren. Door een verhoogde bloedcirculatie wordt het natuurlijke herstelproces van het lichaam gestimuleerd. Die revolutionaire behandelmethode past Al-Qahtani ook toe bij bijvoorbeeld huidverjonging, huidtransplantaties en littekenvervaging. De formule van natuurlijke, hormoonvrije menselijke groeifactoren is veilig voor zowel mannen als vrouwen.

REVOLUTIONAIR
Het serum wordt aan de basis van de haarwortel aangebracht en geeft het lichaam het signaal om opnieuw nieuwe cellen voor haargroei te creëren. Er zitten unieke gepatenteerde groeifactoren in die ervoor zorgen dat de haren terugkeren, maar dan ook nog eens voller, dikker en donkerder! De behandeling bestaat uit een kuur van vijf haarbehandelingen in de huidstudio. Deze worden in een periode van 5 weken uitgevoerd. De behandeling vindt één keer per week plaats in de studio van Belle & Beau Medicosmetics. Vervolgens moet de client thuis het product om de dag zelf aanbrengen.

SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT
Wat ook fijn is om te weten is dat de behandeling in de huidstudio wat ongemakkelijk kan aanvoelen maar niet pijnlijk is. De thuisbehandeling is pijnloos en het serum is eenvoudig zelf aan te brengen. Nog belangrijker: al na drie weken zijn de eerste resultaten zichtbaar!

BELLE & BEAU MEDICOSMETICS
Azobéhout 2
2719 MN Zoetermeer
(wijk 19 Rokkeveen)
079 - 361 00 65
06 - 254 714 07
info@bbmedicosmetics.nl
www.bbmedicosmetics.nl