Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - APRIL/MEI 2023

bike totaal

In onze werkplaats staan drie gediplomeerde en vakkundige monteurs, die dagelijks met plezier werken aan het rijklaar maken van nieuwe fietsen en het uitvoeren van onderhoud en reparaties. In onze werkplaats maken we gebruik van professioneel gereedschap, zodat we het onderhoud op de juiste manier kunnen uitvoeren. Zo hebben we bijvoorbeeld een inrembank voor schijfremmen waarmee we nieuwe remblokken kunnen inremmen. Dit verlengt de levensduur van uw remblokken en zorgt ervoor dat u veilig op pad gaat.

Onze werkplaats met vakmannen

EXCELLENTE SERVICE!
Steeds meer mensen ontdekken het genot en gemak van de (elektrische) fiets als vervoermiddel. Door de verkoop van veel (elektrische) fietsen, krijgen we  automatisch te maken met meer service- en onderhoud. Door de krapte op de arbeidsmarkt lukt het ons helaas niet om extra monteurs aan te nemen. Momenteel krijgen wij in onze werkplaats meer werkaanbod dan het werkplaatsteam kan verwerken. Hierdoor kan de wachttijd oplopen en zijn we genoodzaakt om selectief te zijn bij de aanname van reparaties. Onze klanten gaan daarom voor. Zij hebben de juiste keuze gemaakt om bij ons een (electrische) fiets te kopen en daar hoort onze excellente service bij! Maar zit je in nood met een lekke band of niet-werkende remmen, dan knijpen we een oogje dicht!

bike totaal

HÉT BIKE TOTAAL FIETSPASPOORT
Als je je fiets regelmatig bij ons laat onderhouden, rij je veel veiliger en comfortabeler. Je voorkomt hierdoor dure reparaties, omdat we beginnende gebreken meteen verhelpen. Bij aankoop van de fiets ontvang je van ons hét Fietspaspoort voor korting óf gratis onderhoud. Per mail krijg je bericht wanneer jouw fiets toe is aan onderhoud. Vervolgens plan je de afspraak online in. Tijdens dit onderhoud kun je een (elektrische-) leenfiets meenemen.

OCCASSIONS
Wij hebben een groot aanbod aan diverse tweedehands fietsen, die door onze monteurs grondig zijn nagekeken en waar je veel veilige kilometers mee kunt rijden.

BIKE TOTAAL THIJS BRAND ZOETERMEER
Van Stolberglaan 45 -47
2713 ES Zoetermeer
zoetermeer@thijsbrand.nl
079 - 820 02 95
www.biketotaal.nl/fietsenwinkel/bike-totaal-thijs-brand-zoetermeer