pin wei

Als klein meisje in China droomde ze van een carrière als kleermaakster. Toen Pinwei Liu op 23-jarige leeftijd naar Nederland emigreerde, belandde ze echter in de horeca. In 2015 besloot Pinwei toch haar hart te volgen.

In onze stomerij kunnen wij bijna alle soorten kleding reinigen!

Rokkeveen Stomerij en KledingreparatieMeer dan alleen kleding stomen
Rokkeveen Stomerij en Kledingreparatie kan binnen 2 á 3 werkdagen bijna alle soorten kleding reinigen. Naast de reguliere kledingstoffen kun je er ook terecht voor het reinigen van trouwjurken, dekbedden, dekens, slaapzakken, kussens, gordijnen, leer en suède. In het ambachtelijk bedrijf wordt ieder kledingstuk handmatig behandeld, om zo een optimaal resultaat te garanderen. Ook verkoopt Pinwei verschillende soorten naaiproducten en accessoires, zoals scharen, knopen en biaisbanden in verschillende soorten en kleuren.

Ook voor kledingreparaties
Een stoombeurt is perfect om vervelende vlekken van kleding te verwijderen, maar helpt uiteraard niet tegen een gaatje of andere schade aan bijvoorbeeld een colbert, overhemd of broek. Rokkeveen Stomerij en Kledingreparatie kan ook deze ergernis wegnemen. Voor reparaties als het inzetten van een nieuwe voering of ritsen, korter of langer maken en het uitleggen of innemen van diverse kleding ben je ook bij Pinwei aan het juiste adres.

Samanthagang 52
2719 CK Zoetermeer
079 - 361 71 24