Mijn Zaak Lansingerland KRANT NR 1 - MEI 2019

louwman toyota

Toyota. Een wereldmerk met een verhaal. Aan het eind van de 19e eeuw vond de Japanse ondernemer, Sakichi Toyoda, een weefmachine uit die automatisch stopte zodra de draad brak. Een Engels bedrijf kocht voor 100.000 pond het patent voor Europa en met dat beginkapitaal startte zijn zoon Kiichiro Toyoda de autofabriek Toyota. De nieuwe naam klonk beter en bevatte symboliek. In het traditionele Japanse schrift schrijf je Toyota namelijk met acht penseelstreken en dat getal staat in Japan voor rijkdom en voorspoed. Symboliek die garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid.

Onze focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid & klanttevredenheid!

Anno 2019 kent Toyota volgens een peiling onder 500.000 autobezitters nog steeds de minste mankementen per geproduceerde auto, de hybride auto is inmiddels één van de paradepaardjes en de waterstofauto is de toekomst. Salesmanager Tim den Hollander en aftersales manager Youcef Semati van de officiële Toyota-dealer Louwman Zoetermeer zijn met hun team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. “We verkopen niet alleen nieuwe en gebruikte Toyota’s, maar ook betrouwbare occasions van andere merken. Sinds kort richten we ons ook op occasions vanaf € 2500 en die markt is voor veel mensen zeer aantrekkelijk. We bieden volop keuze inclusief twee garantiepakketten vanaf € 299 voor occasions tot € 4500 met drie maanden garantie op de motor en versnellingsbak. Zo zijn er meer dan 800 occasions beschikbaar waarvan er 100 in Zoetermeer staan! Onze vestiging biedt eigenlijk het complete autoplaatje: van onderhoud, reparatie, onderdelenverkoop, accessoires, schadeherstel, APK, verzekeringen, financiering t/m private en zakelijk lease.”   

AFSPRAAK IS AFSPRAAK 
Na de verkoop start de uitdaging van aftersales manager Youcef Semati. “We behoren tot de Louwman dealergroep, cluster Haaglanden. Het moet voor klanten dus niet uitmaken waar zij onderhoud en/of reparaties laten uitvoeren. We werken volgens standaard procedures en streven naar perfectie. Wat we afspreken, maken we waar. Iedere klant moet 100 % tevreden zijn. Duidelijk communiceren is essentieel. Daarom werken we met drie verschillende onderhoudspakketten voor de kleine en grote beurt namelijk: Budget, Standaard en Compleet. Klanten weten dus precies welke werkzaamheden wij verrichten. Natuurlijk monteren we indien noodzakelijk originele Toyota onderdelen. Bij de universele merken monteren we bij voorkeur Bosch-onderdelen. Iedereen die bij ons het onderhoud laat uitvoeren, krijgt gratis de Louwman Service Card die een jaar lang recht geeft op extra privileges en services. Vanaf het Standaard onderhoudspakket ontvangt u bovendien de mobiliteitspas waarmee u 24/7 verzekerd bent van onze pech-onderweg-service in Europa.”   

louwman toyota

BELEEF DE NIEUWE TOYOTA COROLLA EN RAV4!
“Met de geheel nieuwe RAV4 zet Toyota sterker dan ooit in op de hybridetechniek in het segment van middelgrote SUV’s. De RAV4 is een uitstekend compromis tussen comfort en dynamiek. Introductie van de Toyota Corolla lijkt overbodig. Van het razend populaire model zijn sinds 1965 ongeveer 480.000 exemplaren verkocht. De nieuwe Corolla blinkt uit in design, efficiency en rijplezier. Een kwestie van kracht combineren met zuinigheid. Eén beeld zegt echter meer dan duizend woorden. Uw Toyota-avontuur begint dan ook in onze showroom. U bent van harte welkom,” besluit Tim.

Abdissenbos 3
2715 XA Zoetermeer
079 - 320 30 40
toyota.zoetermeer@louwman.nl
www.louwman.nl