Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 1 - JANUARI 2021

THE FUTURE GROUP

Ben jij IT-professional en wil je aan de slag als zzp‘er? De voordelen zijn evident. Als zzp‘er ben je eigen baas. Je kiest zelf je projecten, bepaalt zelf je werktijden en je verdient nog meer ook. Maar hoe pak je het aan en is nu het juiste moment? “Door corona ontstond er juist veel vraag naar IT‘ers die gespecialiseerd zijn in kantoorautomatisering en online business. Wil jij zelfstandig IT-ondernemer worden of doorgroeien met maximale ondersteuning? Neem dan deel aan hét gratis Online Ondernemers Festival voor IT-professionals op donderdag 11 februari 2021, georganiseerd door The Future Group, de grootste community van IT-ondernemers in Nederland,” vertelt algemeen directeur Arno Commandeur.

Ontdek in drie uur hoe jij als IT-professional zzp’er kunt worden!

DE VISIE ACHTER HET CONCEPT
“Twintig jaar geleden bedacht John Ewbank met twee vrienden Bart en Pascal een constructie voor ondernemen als zzp‘er die nog steeds uniek is,” vervolgt Arno. “The Future Group (TFG) is een community van zzp‘ers die exclusief aan TFG verbonden is. We zijn dus geen detacheringsbedrijf. Binnen TFG worden zzp‘ers namelijk maat in een maatschap en voor ieder IT-specialisme bestaat een aparte maatschap. Je werkt samen met vakgenoten, deelt kennis en spart over opdrachten. Uiteraard blijf je zelfstandig ondernemer, maar samen sta je sterker!”

 Arno Commandeur
Arno Commandeur

ONDERNEMEN DOEN WE SAMEN
“TFG vertegenwoordigt hét arbeidsmodel van de toekomst. Je hele leven bij één bedrijf werken is niet meer van deze tijd. Jonge mensen willen vrijheid en als zzp‘er creëer je die zelf. Als grootste IT- community in deze vorm hebben we dan ook nauwe contacten met o.a. Wouter Koolmees, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ons beleid beperkt zich niet tot het heden, maar kijkt ook naar de toekomst. Daarom vindt er ieder jaar een technologie scan plaats. Wat is de technologie van de toekomst en hoe kunnen we daar nieuwe maatschappen op inzetten? Zo hebben we onlangs de maatschap “machine learning” opgezet. Als je maat wordt, ondersteunen wij jou in alle facetten van het IT-ondernemerschap zoals sales, administratie, de organisatie van sociale zakelijke (netwerk) evenementen en continue kennisontwikkeling. Samen bouwen we aan de toekomst van toonaangevende bedrijven.”

LAAGDREMPELIG & INTERACTIEF
“Het Online Ondernemers Festival vindt alweer voor het derde jaar plaats en de opzet is gebaseerd op de startersdagen van de Kamer van Koophandel,” vervolgt TFG-eventcoördinator Sandra Dziubinska. “Het event is specifiek gericht op IT-professionals die zelfstandig ondernemer willen worden. Tijdens het event krijg je nuttige informatie over het starten als IT-ondernemer of hoe je je onderneming kunt laten groeien. Je kunt je inschrijven voor diverse interactieve stages met interessante thema’s, zoals “Hoe vind je opdrachten” en “Hoe zet je jezelf in de markt”? Tijdens de online stages van 30 minuten kun je ook vragen stellen aan de sprekers. De gemeente Zoetermeer ondersteunt het Online Ondernemers Festival met een stage over het stappenplan voor het succesvol starten als zelfstandig IT-ondernemer. Irma de Graaff, accountmanager voor start- en scale-ups neemt deze workshop voor haar rekening.

HEB JE INTERESSE IN HET STARTEN ALS ONDERNEMER IN DE IT?
Schrijf je dan nu in voor het Online Ondernemers Festival via: 
http://bit.ly/ondernemers-festival

THE FUTURE GROUP
Röntgenlaan 27
2719 DX Zoetermeer
079 - 363 2905
contact@the-future-group.com
www.the-future-group.com

GEMEENTE ZOETERMEER
06 25 70 77 97
info@scalebooster.nl
www.scalebooster.nl