BURG & BURG DE SCHUIFDEURKAST-SPECIALIST

Het is alweer oktober, beter bekend als woonmaand. Hét moment om met het interieur aan de slag te gaan, want de dagen worden korter en we brengen meer tijd in huis door. Wat dacht je van nieuwe kleinmeubelen of een nieuwe vloer? Laat je inspireren in de showroom van Burg & Burg de Schuifdeurkast-specialist.

Oktober is woonmaand: tijd voor iets nieuws!

Wat dacht je van een op maat gemaakt tv-kastje, bureau, boekenkastje, nachtkastje of bedombouw? Volledig in de door jouw gewenste vorm, materiaal, stijl, kleur en afwerking. Samen met de adviseur van Burg & Burg wordt het ontwerp van begin tot eind gerealiseerd. Inspiratieloos? Kijk dan eerst even rond in de steeds vernieuwende showroom van 600m² aan de Heliumstraat 206. “Er komen vaak klanten met een voorbeeld van Pinterest. Zij hebben dan de vraag of wij dat kunnen maken. Dat is geen enkel probleem, want we maken alles op maat. Binnen 6 tot 8 weken hebben wij de kleinmeubelen in huis geplaatst”, vertelt Michel van der Burg.

BURG & BURG DE SCHUIFDEURKAST-SPECIALIST

PVC-VLOEREN MET KLIK
De exclusieve houten vloeren van Bruynzeel zijn inmiddels bekend. Maar Burg & Burg beschikt sinds kort ook over PVC-vloeren met een klikverbinding. “Tegenwoordig zijn er steeds meer woningen met vloerverwarming, zowel beneden als op de eerste en tweede etage. PVC-vloeren zijn makkelijker voor de geleiding dan houten vloeren of laminaat. Andere voordelen ten opzichte van laminaat? Fraaier, sterker en geluidsdichter. Bovendien heb je er bijna geen onderhoud aan!

EIGEN ZAGERIJ
Naast kleinmeubelen en vloeren vind je in de showroom voorbeelden van onder meer schuifdeurkasten, kledingkasten, boekenkasten, inloopkasten, toegangsdeuren en ensuite deuren. “Wij beschikken over professionele en deskundige adviseurs die voor elke situatie de beste oplossing creëren. In de eigen zagerij in de werkplaats kan elk product uit de showroom door ons op maat gemaakt worden”, aldus Jan, de vader van Michel. Trends op het gebied van kasten en vloeren? “Matte kleuren, zoals mat zwart en mat groen zijn momenteel heel populair bij de schuifdeurkasten. Voor de vloeren blijven de eiken- en grijstinten het goed doen. Zeker rond de wintermaanden.”

BURG & BURG DE SCHUIFDEURKAST-SPECIALIST
Burg & Burg heet niet voor niets de schuifdeurkast-specialist. Het assortiment is zeer uitgebreid, van klassiek tot modern. De mogelijkheden bij familiebedrijf Burg & Burg zijn eindeloos. Ook wat betreft de kleinmeubelen en vloeren. Burg & Burg heeft alles in huis om jouw woning uniek te maken. De procedure van opmeten en offerte is gratis en vrijblijvend.

Heliumstraat 206
2718 RS Zoetermeer
079 - 361 74 35
info@burgenburg.nl
www.burgenburg.nl