Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 3 - MEI 2020

knippers

Als je een paar keer langs Kneppers Autobedrijf bent gereden, kon het je eigenlijk niet zijn ontgaan. Met grote spandoeken maakte het autobedrijf bekend dat het nu ook de officiële merkspecialist in Toyota is. Kneppers staat in Zoetermeer en omgeving vooral bekend als ‘de Honda-dealer’, maar ook voor Toyota kun je nu dus bij het familiebedrijf uit 1966 terecht.

Nu ook voor Toyota naar Kneppers!

Na het vertrek van de Toyota-dealer uit de stad vult Kneppers dat gat perfect op. Kneppers is hét nieuwe adres voor Toyota in de regio voor nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, reparaties (met originele onderdelen), APK en garanties. Daarbij krijgen klanten alle voordelen van een officiële Toyota servicepunt, zoals een gratis pechhulp-pas bij onderhoud. “Voor veel Zoetermeerders zijn wij vertrouwd en dichtbij”, vertelt eigenaar Richard Kneppers.

PAST ERBIJ
Toyota staat vooral bekend om de betrouwbare en vooruitstrevende modellen. Dat past precies in het straatje van Kneppers. “Wij wilden graag uitbreiden met Toyota, omdat we al veel Toyotarijders als klant hebben. Het merk Toyota heeft veel overeenkomsten met Honda, Mitsubishi en Daihatsu, onze andere Japanse merken. Vanuit het verleden hebben we Honda-bloed. Die andere merken hebben daar veel gelijkenissen mee. Vanwege de grote vraag hebben we uitgebreid met Toyota. Er zijn duizenden Toyota-rijders in de omgeving, dus we hebben al veel nieuwe klanten mogen verwelkomen.” Ter introductie van het nieuwe merk werden Toyota-rijders van Kneppers getrakteerd op een heerlijke taart van Jongerius Bakker.

knippers

JAN HAALT JE OP
Als je langs Kneppers moet voor onderhoud van je Toyota (of ander merk), kun je gebruikmaken van een gratis breng- en haalservice bij onderhoud en reparaties. Jan Kneppers, de oprichter van het autobedrijf en vader van Richard, brengt klanten van het autobedrijf naar huis of het werk. En hij haalt je ook weer op!

PERSOONLIJKE BENADERING
De persoonlijke aandacht die ze bij Kneppers voor je hebben blijft onveranderd. “Al sinds de jaren zestig draait het bij ons om hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht”, zegt Richard, die gelooft in een oprechte en persoonlijke benadering. Samen met zijn collega’s vindt hij het leuk om de klant zo goed mogelijk te helpen. Zo krijgt elke klant een mooie bos bloemen bij de aflevering van een nieuwe of gebruikte auto. Ook je verjaardag wordt niet vergeten. Over verjaardagen gesproken, volgend jaar is het feest bij Kneppers. Richard en zijn collega’s mogen dan liefst 55 kaarsjes uitblazen!

KNEPPERS AUTOBEDRIJF BV
De Honda-dealer is ook bekend als merkspecialist in Toyota, Daihatsu en Mitsubishi. Dat geldt voor onder meer betaalbare occasions, onderhoud en reparaties. Bovendien kan men gebruik maken van de (elektrische) leenfiets, vervangend vervoer en is er een speciale breng- en haalservice. De openingstijden van de showroom zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. De werkplaats is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.15-17.00 uur.

Rokkeveenseweg Zuid 159
2718 EM Zoetermeer (wijk 18 Rokkeveen)
079 361 09 10
info@kneppersautobedrijf.nl
www.kneppersautobedrijf.nl