ETEN MET GEMAK

Nu de zomer is gearriveerd heeft Eten met gemak haar assortiment vernieuwd. Er is geluisterd naar de wensen van de klanten waardoor er wekelijks nog meer heerlijke gerechten te bestellen zijn. De klant kan eindeloos variëren, waarmee een verantwoorde keuze snel is gemaakt. Zo staat er altijd een smakelijke maaltijd op tafel die de gezondheid ondersteunt en die past bij de tijd van het jaar! Eten met gemak Zoetermeer e.o. bezorgt o.a. in Zoetermeer, Pijnacker/Nootdorp, Lansingerland, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.

Nieuwe zomerse gerechten om nog meer te variëren met de verse, gezonde én lekkere maaltijden van Eten met gemak!

UITGEBREID AANBOD VOOR EEN BREED PUBLIEK
Het assortiment van Eten met gemak bestaat uit een divers aanbod met meer dan 35 verse- en verschillende maaltijden per week. De weekmenu’s worden elke week ververst waardoor je eenvoudig voor een langere periode een gevarieerd weekmenu kunt samenstellen. De maaltijden van Eten met gemak zijn allang niet meer alleen voor ouderen. Het huidige assortiment sluit goed aan bij de wensen van studenten, alleenstaanden, eigenlijk iedereen die van lekker eten en gemak houdt.

MAKKELIJK BESTELLEN
Iedere week kan men online, via een persoonlijke digitale bestellijst, een keuze maken uit voor-, hoofd- en nagerechten, welke per seizoen veranderen. Voor de mensen die niet zo handig zijn met de computer is er vanzelfsprekend nog de papieren menulijst die indien nodig samen met de vaste bezorger ingevuld kan worden. Ook dieet-, vegetarische- en multiculturele maaltijden worden dagelijks vers bereid. De maaltijden kunnen worden samengesteld uit losse componenten waardoor er nog meer combinaties van gerechten en smaken mogelijk zijn. Naast deze uitgebreide keuze is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een aangepaste consistentie. Denk aan alleen gemalen of gesneden vlees bij de maaltijd. Dit laatste draagt bij aan de verbetering van de zelfredzaamheid van mensen met een eenzijdige verlamming. Alleen opwarmen en lekker eten met alleen een vorkje.

ETEN MET GEMAK

WEKELIJKS IN ZOETERMEER EN OMGEVING
Wekelijks, met uitzondering van de woensdag bezorgt uw vaste bezorger de maaltijden. Inmiddels worden de diensten van Wytze zelfs aangeraden door huisartsen en diëtisten uit de eerstelijnszorg. De maaltijden zijn minimaal zeven dagen houdbaar in de koelkast.

UITPROBEREN?
Eten met gemak heeft de proefbox voor € 15.-. De box bevat 3 hoofdmaaltijden. We helpen u graag deze naar eigen wens samen te stellen. Liever een box, uitgebreid met drie voor- en nagerechten? Deze kost € 18.-. O ja, Eten met gemak heeft geen minimale afname* en geen abonnement, lekker en gemakkelijk.

079 - 820 03 99
wytze@etenmetgemak.nl
www.etenmetgemak.nl/wytze

* bij minder dan vier maaltijden per week wordt € 2,99 bezorgkosten in rekening gebracht.