Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 5 - 2024

GAMECITY

Eind juli komen er 30 nieuwe karts bij Gamecity Zoetermeer binnen. De nieuwe Sodi SR4 karts komen in een moderne, race-achtige stijl waar alle rijders van 14 jaar en ouder goed en veilig mee overweg kunnen.

Nieuwe karts bij Gamecity Zoetermeer!

De nieuwe karts zijn uitgerust volgens de laatste veiligheidseisen. Zo is de bumperzone rond de kart verbetert op impact in verband met de veiligheid en beschikken de nieuwe karts over hoofdsteunen en gordels. De stoeltjes zijn verstelbaar voor rijders met verschillende lengtes, en ook de pedalen zijn in 3 standen aan te passen op de gewenste zit- en rijpositie.

NIEUWE KARTS
Om mooi aan te sluiten bij het logo van Gamecity is er gekozen voor een blauwe livery (kleurstelling) op de karts. De vernieuwde Sodi SR4 wijkt licht af van de huidige SR5. Met minder plastic kappen is de SR4 makkelijker te onderhouden en lijkt hij meer op een echte outdoor racekart. Ook is het stuurhuis aangepakt waardoor de draaicirkel van de kart nog scherper is, wat de wegligging weer ten goede komt. Door de haperende opstart van de nieuwe productielijn bij Sodi was het lang wachten op de nieuwe karts. Vorig jaar augustus zijn de gesprekken gestart waarbij eerst januari 2024 en later april 2024 de verwachte levering zou zijn. Bijna een jaar na de eerste gesprekken rijden de karts straks dan eindelijk veilig in de rondte.

GAMECITY

KLAARGEMAAKT VOOR GEBRUIK
De karts worden gek genoeg recht-opstaand geleverd op pallets. In een week tijd worden de nieuwe karts klaargemaakt voor gebruik voor alle gasten. De elektra van de huidige karts, zoals de tijdenregistratie moet worden overgezet en ingesteld. Ook het monteren van de kappen, het stuur en de stickers plakken moet nog gebeuren voordat ze ingezet kunnen worden. Dan is het olie en benzine erin, en na een grondige testrit zijn de karts vervolgens helemaal klaar voor gebruik!

VEILIGHEID
Voor Gamecity is het belangrijk om te werken met nieuwe en goede materialen. De huidige karts zijn 2,5 jaar oud. Dat is nog niet zo oud, maar ze zitten aan de draaiuren en de techniek ontwikkelt snel. Elk jaar zijn er updates op het gebied van veiligheid. Om hier actueel te zijn
en grote onderhoudskosten te voor-komen worden zij nu vervangen. De huidige karts zullen worden verkocht aan een opkoper en gaan waarschijnlijk richting het Oostblok waar ze nog jaren voldoen als goede karts. De verwachting is dat de karts vanaf de eerste week in augustus volledig inzetbaar zijn voor alle bezoekers bij Gamecity!

Gamecity ontwikkelt zich als ideale plek voor bedrijfsuitjes, waar je toffe activiteiten kan combineren met kwalitatief goed eten en drinken. Naast de kartbaan kan je ook lasergamen, Prison Island spelen, een rondje Urban minigolf doen en je tussentijds vermaken in de Arcade. Met ruim 200 zitplaatsen in de horeca is grote groepen ontvangen geen probleem en met de activiteiten is er voor iedereen een passend programma te maken!

GAMECITY
Wattstraat 20
2723 RC  Zoetermeer
079 - 342 62 26
sales@gamecity.nl
www.gamecity.nl