Plesman autogarage

Op de hoek van de Plesmanstraat is sinds januari 2022 Plesman Autogarage gevestigd. “Het pand werd in oktober 2021 compleet gestript en omgetoverd tot een moderne, universele garage voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met onze speerpunten: service op maat, betrouwbaarheid en kwaliteit willen we onze garage, die voorzien is van nieuwe, professionele apparatuur, op de kaart zetten,” vertelt Ibrahim El Hannay.

Nieuw in Zoetermeer! Plesman Autogarage profileert zich met service op maat én apk zonder afspraak

Plesman Autogarage is gespecialiseerd in Apk-keuringen en het onderhoud & de reparatie van personenauto’s, campers, verlengde & verhoogde bak- en bedrijfswagens. “In februari zijn we erkend door de RDW. Als een auto hier voor de Apk-keuring binnenkomt, kunnen we met onze in de vloer verwerkte remmenbank direct een uiterst nauwkeurige remmendiagnose stellen. Daarnaast kunnen we ook voertuigen op naam zetten, vrijwaringsbewijzen afgeven, voertuigen opnemen in de bedrijfsvoorraad, kentekenplaten bestellen en tenaamstelling verzorgen. Klanten kunnen zonder afspraak voor een Apk-keuring komen en op de uitslag wachten in een comfortabele wachtkamer. Kleine reparaties voeren we gelijk uit en anders maken we een nieuwe afspraak voor reparatie en de gratis herkeuring. Bij een grote beurt is de Apk-keuring de komende maanden als openingsactie gratis!”   

Plesman autogarage

IN- & EXTERIEURREINIGING “We reinigen ook het in- & exterieur van de auto tegen acceptabele prijzen. Poetsen en polijsten is namelijk een vak apart. Zo heb ik diverse certificaten behaald om de hoogwaardige reinigings-, beschermings- en polijstproducten van Cartec goed te kunnen toepassen. Voor het behoud van je autolak is deze dienst geen overbodige luxe en daarnaast is het prettig om in een schone auto te rijden.”

ERVAAR SERVICE OP MAAT
Met deze slogan wil Plesman Autogarage zich profileren. Zo heeft Mimoun, Eerste autotechnicus/ APK keurmeester meer dan 30 jaar ervaring. “Complexe klussen gaan we niet uit de weg. We staan voor innovatieve en vakkundige oplossingen en gebruiken geavanceerde uitleesapparatuur waarmee we storingen van alle automerken kunnen vaststellen. Na een diagnose adviseren en overleggen we met de klant. We hanteren dezelfde voorwaarden als merkgarages, alleen onze prijzen zijn scherper. Onze  transparante en eerlijke werkwijze wordt gewaardeerd, want niemand houdt van verrassingen. Uiteindelijk willen we dat iedere klant met een glimlach naar huis gaat.”

Bij een reparatie kan men gebruikmaken van een leenfiets of vervangend vervoer. Eventuele ophaal- en brengservice is ook mogelijk. Plesman Autogarage is van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur en zaterdag van 9.00 - 17.00 uur geopend. U bent van harte welkom bij:

PLESMAN AUTOGARAGE
Plesmanstraat 16
2722 NV Zoetermeer
079 - 785 1208
info@plesmanautogarage.nl
www.plesmanautogarage.nl