YOU YOU, HEEL JEZELF

Yvonne Schouten is al bijna 25 jaar gediplomeerd en gecertificeerd natuurkundig specialist. Binnen “YouYou, heel  jezelf” helpt ze mensen om de helende eigenschappen van hun lichaam weer te activeren. Of het nou gaat om bijvoorbeeld klachten als stress, vermoeidheid, angsten, allergieën, menopauze, hoofdpijn...

Niet lekker in je vel of vage klachten? Yvonne van youyou kan je helpen!

“Vervelend hè al die ongemakken? Ik help je om je weer beter te voelen!”, zegt Yvonne. Yvonne heeft een brede kennis en werkt onder andere op basis van Kinesiologie/Touch for Health, Bachbloesemremedies, Reflexologie, Quantum Touch en Access Bars. “Ik test ook allergieën volledig uit met behulp van mijn testdozen met hierin 600 verschillende productstoffen. Ook kan ik het lichaam des-gewenst voor die producten in balans zetten”. Heb je ‘vage’ klachten, waarmee je niet echt goed terecht kunt bij de reguliere gezondheidszorg? Maak dan vandaag nog een afspraak met Yvonne, om je morgen beter te voelen!

YOU YOU, HEEL JEZELF

ACCESS BARS BEHANDELING
Yvonne is ook volledig gecertificeerd Access Bars Practioner. “Access Bars zijn 32 drukpunten die op het hoofd zitten”, legt Yvonne uit. “Door de drukpunten zachtjes aan te raken word je in staat gesteld om je oude overtuigingen, emoties, ideeën en gedachten los te laten. Zie het als een ‘delete-knop’. Door die oude blokkades weg te halen is er weer plek voor de ‘oorspronkelijke’ You!” Fijn om te weten: de consulten worden door diverse zorgverzekeraars vergoed!

YOU YOU, HEEL JEZELF
079 - 342 73 09
info@youyouheeljezelf.nl
www.youyouheeljezelf.nl

Gecertificeerd door StichtingGezondzorg en BATC