Mijn Zaak Zoetermeer MAGAZINE NR 4 - JUNI 2021 GEZONDHEID

YOU YOU

Yvonne Schouten is al bijna 25 jaar gediplomeerd en gecertificeerd natuurkundig specialist. Binnen “YouYou, heel jezelf” helpt ze mensen om de helende eigenschappen van hun lichaam weer te activeren. Of het nou gaat om bijvoorbeeld klachten als stress, vermoeidheid, angsten, allergieën, menopauze, hoofdpijn...

Niet lekker in je vel? Duidelijke, of juist ‘vage’ klachten?

YOU YOU“Vervelend hè al die ongemakken? Ik help je om je weer beter te voelen!”, legt Yvonne uit. Yvonne heeft een brede kennis en werkt onder andere op basis van Kinesiologie/Touch for Health, Bachbloesemremedies, Reflexologie, en Quantum Touch. “Ik test allergieën volledig uit met behulp van mijn testdozen met hierin 600 verschillende productstoffen. Daarna kan ik het lichaam desgewenst voor die producten in balans zetten (met de NAET methode). Dan heeft je lijf geen of veel minder last meer van die stoffen”. Heb je ‘vage’ klachten, waarmee je niet echt goed terecht kunt bij de reguliere gezondheidszorg? Maak dan vandaag nog een afspraak met Yvonne, om je morgen beter te voelen!

ENERGIEBANEN IN BALANS
“Mijn manier van werken is gebaseerd op de mens als geheel, en het feit dat geestelijk en lichamelijk welzijn nauw met elkaar samenhangen”, vervolgt Yvonne haar verhaal.  “Ik breng de energiebanen in je lichaam in balans door de blokkades daarin op te heffen. Zo kan het lichaam weer optimaal functioneren.”

Fijn om te weten: de consulten worden door diverse zorgverzekeraars vergoed!

079 – 342 7309
info@youyouheeljezelf.nl
www.youyouheeljezelf.nl

Gecertificeerd door StichtingGezondzorg en BATC