Mijn Zaak Zoetermeer UP-TO-DATE 3 - NOVEMBER 2023

MZZ

Het is alweer enige tijd geleden dat we een Up-To-Date/A-date-with-us hebben uitgebracht. Er is in de afgelopen maanden dan ook best veel gebeurd.

Never a dull moment

Tijden onze zomervakantietrip naar Italië werd ik (Antoinette) na een week saampjes heerlijk te vertoeven in de steden Turijn en Milaan en ook aan het Orta-, Maggiore en Comomeer, in Bergamot plotseling heel erg ziek. Met spoed ben ik in het prachtige stadje Lovere aan het even mooie Iseomeer met succes geopereerd aan een niersteen die vastzat in mijn urineleider. Na vier dagen in het ziekenhuis werd ik ontslagen en kon ik herstellen op 500 meter van het ziekenhuis in een heerlijk hotel met uitzicht over het meer. Dick verbleef daar al die dagen met een eveneens heerlijk ontbijt en diner. Onze terugtocht hadden we ivm mijn verdere herstel zorgvuldig uitgestippeld en zo was onze vakantie toch nog zeer geslaagd.

Helaas zaten er nog 2 stenen in mijn linkernier, die de Italiaanse chirurg niet weg wilde halen: ‘dit mogen ze in Nederland doen!’ Gelukkig zijn die er op 26 september ook met succes uitgehaald. Nu blijf ik onder toezicht van de Uroloog en Internist om te voorkomen dat dit niet meer gebeurd.


NIEUWE KLANTEN
Na terugkomst in Nederland moesten we wel meteen weer aan de slag. De edities 8, 9, 10 en 11 zijn nu uit. Waaronder nr 10 met een katern WOON! en nr 11 met een special Gezondheid.

Het leuke is dat we ook veel nieuwe klanten erbij hebben gekregen. Super enthousiast om hun Zaak goed naar voren te willen brengen. Met alle hartelijkheid worden wij en ons team altijd welkom geheten. En zo willen wij de pagina ook neerzetten: authentiek en betrouwbaar.

Onze bestaande klanten, zoals wij ze noemen, herplaatsen hun pagina een paar keer en dan is het weer tijd voor een nieuw verhaal met vaak ook nieuwe foto’s. Natuurlijk bewaren wij de foto’s een aantal jaren. Zo kunnen we de ‘oude foto’s’ ook nog weleens gebruiken.

De persoonlijkheid die elke pagina uitstraalt is ook echt hoe jullie de ondernemers, die erop staan, zijn. En wij kunnen het weten, omdat we altijd een fijn contact hebben. We maken de pagina met elkaar. Mijn vader zei altijd en hij was psycholoog/marktonderzoeker: “De ene helft is liefde wat je erin stopt, de andere helft is je kunde!”.


EDITIE NR 12 EN 13
We zijn nu op dit moment bezig met nr 12. Hierin ook weer nieuwe klanten met hun passie die zij graag met de inwoners van Zoetermeer willen delen. Ook onze bestaande klanten publiceren weer een pagina met een nieuw verhaal. In hun branche zijn nieuwe ontwikkelingen, die zij graag nader willen toelichten.


ONDERNEMERSBIJEENKOMST
Afgelopen 5 oktober zou onze tweede ondernemersbijeenkomst bij Wim van der Ham keukens zijn. Door onze bovenstaande omstandigheden kon dit helaas niet doorgaan. Volgend jaar gaan we hier weer mee starten. We houden jullie op de hoogte!


MZZWEBSITE/FACEBOOK
Rest ons nog te vertellen dat we ook nog te vinden zijn op onze website www.mijnzaakzoetermeer.nl en onze Facebook-pagina Mijn Zaak Zoetermeer.

Én mochten jullie naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, bel, mail of WhatsApp ons. Of willen jullie liever een persoonlijk gesprek, dan plannen we dit natuurlijk meteen in!

Dick: Info@mijnzaakzoetermeer.nl
Antoinette: Antoinette.souren@mijnzaakzoetermeer.nl
Bellen mag ook: 06 - 537 932 27

Liefs, Dick en Antoinette