Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 6 - DECEMBER 2020

MAX HOORTECHNIEK

Het is voor velen heel normaal: goed kunnen horen. Maar dat is helaas niet voor iedereen het geval. Het lachen van je kinderen, je favoriete song of het geluid van de zee. Om weer goed te kunnen genieten van dergelijke momenten is een perfect hoortoestel essentieel.

Neem geen genoegen met een standaard hoortoestel, maar ga voor een perfect gehoor

Audicien Gordon Piper legt de keuze voor de naam Max Hoortechniek perfect uit: “Max staat voor maximale aandacht, maximaal resultaat en maximale kwaliteit. Dit kan dankzij de nieuwste hoortoestellen van de Deense topmerken Oticon, Bernafon en ReSound. Ik ben er voor mensen die last hebben van gehoorverlies of tinnitus (oorsuizen) en beter willen dan standaard hoortoestellen.”

MAX HOORTECHNIEK

ER IS VEEL BETER
Gordon weet namelijk als geen ander hoe de wereld van de hoortoestellen in elkaar steekt. Hij werkt namelijk al 20 jaar in de branche. “Er is een enorme ontwikkeling qua technologie”, zegt Gordon. “De vrije markt hoortoestellen bestaat uit ongeveer 15 procent van Nederland. Het zijn de beste hoortoestellen van de wereld, maar worden bijna niet verkocht. Een indirect gevolg van het beleid van zorgverzekeraars. Via zorgverzekeraars kun je een prima hoor-oplossing krijgen, vaak grotendeels of geheel vergoed. Maar er is nog véél beter. Ik werd niet gelukkig van het werken binnen de contracten van zorgverzekeraars. Ik wil iets niet prima doen, maar zo goed mogelijk en niet half werk leveren. Klanten moeten vrij zijn om een keuze te kunnen maken.”

VOLLEDIG NAAR WENS
Veel digitale hoortoestellen van Max Hoor-techniek kunnen volledig naar wens worden aangepast via een speciale app op de smartphone. Hiermee kun je zelfs per omgeving (gezelschap, auto, luid lawaai) het geluid precies aanpassen zoals jij het wil. Ook het televisiegeluid in de hoortoestellen ontvangen en bijvoorbeeld via het gehoorapparaat telefoneren is mogelijk. Bang voor een onbetaalbaar gehoorapparaat? Je kunt kiezen uit de categorieën basic, essential, advanced, premium of best exemplaar. Deze toestellen verschillen op basis van functionaliteit, maar ook qua prijs. Zo zijn hoortoestellen al vanaf 599 euro beschikbaar. De prijzen zijn opgesplitst in toestelprijzen en de prijzen voor bijkomende nazorg of consulten. “De klant betaalt hierdoor alleen waar hij gebruik van maakt. De prijzen liggen een stuk lager dan gebruikelijk in de markt. Dit is uniek in Nederland en ik geloof hier echt in.”

STUUR EEN APPJE
Audicien Gordon werkt alleen op afspraak, ook in de avond en in het weekeinde. Hij is bovendien via WhatsApp uitstekend te bereiken. Jongeren en slechthorende klanten ervaren het als ideaal!

MAX HOORTECHNIEK
Willem Dreeslaan 436B
2729 NK Zoetermeer
06 - 270 535 90
info@maxhoortechniek.nl
www.maxhoortechniek.nl