Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 8 - AUGUSTUS 2023

azora

We weten het allemaal: ware schoonheid zit van binnen. Wie de natuur een handje wil helpen, laat zich ‘microneedlen’. Minuscule naaldjes zijn het geheime wapen achter de stralende huid die na deze behandeling tevoorschijn komt. En waarom dat helemaal in de stijl is van Schoonheidssalon Azora, vertellen we je hieronder.

Microneedling: het geheime wapen achter een stralende huid

Linda Boersma-Balk, schoonheids-specialiste én eigenaresse van Azora, heeft een passie voor huidverbe-tering. “Maar dan wel op een natuur-lijke manier”, vertelt zij gedreven. “In de salon werken we al jaren aan huidverbetering en anti-aging. Dat doen we niet met fillers of chemische behandelingen, maar met natuurlijke producten. We stimuleren de huid zó dat zij zelf aan het werk gaat. De microneedling-behandeling is daar een prachtig voorbeeld van. Door de prikjes van de micro-pen gaat de huid zelf collageen en elastine aanmaken. Al een dag later krijgt je gezicht zo’n mooie gloed. Er gebeurt echt iets en dat merk je.”

WAT IS MICRONEEDLING EIGENLIJK?
Microneedling is een methode om je huid daadwerkelijk te verbeteren. De micro-pen maakt kleine beschadi-gingen in de huid, waardoor deze een boost krijgt om zichzelf te vernieuwen. De elastine en collagene vezels gaan van onder in de huid naar boven werken en vullen zo de rimpels en lijntjes op. Linda vertelt: “De behandeling is pijnloos, omdat de naaldjes heel fijn zijn en niet dieper gaan dan één millimeter. Tegelijkertijd is dat wél diep genoeg om effect te hebben. Daarom ziet je huid er na één behandeling al stralend en minder vermoeid uit.”

azora

KLEINE PLEKJES PIJNLOOS VERWIJDEREN MET DE CRYOPEN
“Tijdens schoonheids- of pedicurebehandelingen geven klanten ook regelmatig aan dat ze zich storen aan kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, fibromen, actinische keratose oftewel zonneschade, bindweefselplekjes of kleine wratjes in het gezicht of andere plek op het lichaam zoals een wratje onder de BH-sluiting. Vroeger verwezen we onze klanten naar de dermatoloog, maar nu kunnen we deze klachten met de draadloze CryoPen zelf eenvoudig en snel oplossen.” Hoe werkt het? “Met de CryoPen bevries je het ongewenste weefsel enkele seconden tot op de millimeter nauwkeurig met vloeibare stikstof. Het bevroren weefsel sterft af en wordt vervangen door gezond weefsel. Het omliggende weefsel wordt dus niet aangetast. Enkele dagen na de behandeling ontstaat er een korstje dat er uiteindelijk vanzelf afvalt. Na twee weken controleren we het resultaat en volgt er eventueel een tweede behandeling.”

VOOR WIE IS CRYOPEN BEHANDELING GESCHIKT?
“Zowel mannen als vrouwen vinden dergelijk plekjes niet mooi en willen er gewoon vanaf. De CryoPen behandeling begint altijd met een intake, omdat we willen weten of er geen contra-indicaties zijn. Zo moet bij diabetici de wondgenezing optimaal functioneren, anders beginnen we er niet aan. Is er sprake van een auto-immuunziekte, zwangerschap, ontstekingen in het te behandelen gebied of huidkanker? Dan kom je niet in aanmerking. Door uitgebreide training kunnen we exact analyseren welke plekjes behandelbaar zijn en bij twijfel doen we het natuurlijk niet. Ook mag de huid niet overmatig blootgesteld zijn aan de zon. De herfst en de winter zijn dan ook ideale periodes om deze behandeling te laten uitvoeren. Na de pijnloze behandeling zonder verdoving moet het plekje wel 24 uur droog blijven. Uiteindelijk is het storende plekje zonder littekenvorming voorgoed verdwenen. Door de relaxte sfeer in onze salon, voelen de klanten zich snel op hun gemak. Alle behandelingen kun je trouwens eenvoudig via onze site reserveren. Wanneer gun jij je huid een geluksmoment met als resultaat een natuurlijke, frisse uitstraling?”

SALON AZORA
Balthasarschans 9
2728 EP Zoetermeer
079 - 341 43 05
info@salonazora.nl
www.salonazora.nl