BOUWHOF

“De slogan van Bouwhof: “Bezig met je huis” begint vaak op onze afdeling ijzerwaren & gereedschappen,” vertelt assistent manager Maikel Fris. “Klanten komen hier bijvoorbeeld voor een paar schroefjes en nemen vervolgens uit nieuwsgierigheid
een kijkje op onze woonetage die up-to-date wordt gehouden met de woontrends van 2021. Je kunt er dus uitgebreid inspiratie opdoen voor meubels, woonaccessoires, verlichting, badkamer, keuken en/of nieuwe deuren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, want de verleiding is groot. Je loopt hier voor wat ijzerwaren naar binnen en voordat je het weet, heb je een nieuwe badkamer besteld!”

Met meer dan 25.000 Producten biedt de afdeling ijzerwaren & gereedschappen voor veel vragen een oplossing!

Welke producten behoren er eigenlijk tot de ijzerwaren? “Een definitie van ijzerwaren is lastig te omschrijven,” vervolgt Maikel die samen met Pepijn, Erwin, Rik en parttimers Floris en Sam verantwoordelijk is voor de afdeling met de meeste producten van Bouwhof. Volgens www.encyclo.nl zijn ijzerwaren grote en kleine items die nodig zijn om materialen en onderdelen van bouwwerken, meubelen en andere objecten te bevestigen, verankeren, vast te houden of aan te sluiten. Tevens behoren onderdelen die worden gebruikt bij de afwerking van gebouwen en objecten, zoals (aluminium) profielen, scharnieren en knoppen tot de ijzerwaren. “Als je op onze afdeling rondloopt, zie je dat wij nog veel meer producten bieden die verwant zijn aan ijzerwaren. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Zo hangt onze pluggenwand vol met hollewandpluggen, chemische ankers, metalen en standaard kunststof pluggen in vele maten en uitvoeringen. Voor elk bevestigingsprobleem hebben we dus de meest geschikte oplossing in huis van topmerken zoals Fisher of Toggler.”

BOUWHOF

KLANTVRIENDELIJKHEID EN PROFESSIONEEL ADVIES
“Naast een breed en specifiek assortiment ijzerwaren & gereedschappen van uitstekende kwaliteit staan er op onze afdeling vakmensen die deskundig en enthousiast kunnen adviseren. Zo kwam er een paar weken voor de zomer-vakantie een klant met vragen over het bouwen van een decor voor de afsluitende musical van zijn zoon. Met onze ideeën en adviezen is hij toen aan de slag gegaan. Een week later kwam hij trots terug met foto’s van het resultaat. Tevreden klanten, daar doen we het uiteindelijk voor. Klantvriendelijkheid en professionele advisering staan bij ons dan ook op de eerste plaats! Verder zijn we ambitieus en willen we de komende jaren onderzoeken aan welke producten en merken onze klanten behoefte hebben. Dat zou bijvoorbeeld nu heel goed via een online enquête kunnen. Wordt vervolgd dus!”

GEREEDSCHAPPEN EN ACCESSOIRES EN IJZERWARENWAND
“Tegenover onze uitgebreide sleutelservice waar je terecht kunt voor sluitplannen, auto-, fiets-, huissleutels en cilinders bevindt zich het pad hand en elektrische gereedschappen met bekende merken zoals Stanley, Makita, Metabo, Bosch, Black & Decker, Einheill, Meister en Dremel. De elektrische gereedschappen hangen op merk gesorteerd inclusief accessoires, zodat klanten eenvoudig kunnen kiezen. Zodra het mogelijk is, organiseren we weer demodagen waar vertegenwoordigers hun merken presenteren. Tot slot is onze ijzerwarenwand met meer dan 1000 producten een begrip in de regio. Tussen de eindeloze rijen met bakjes hebben we weegschalen geplaatst. Je kunt dus precies het aantal schroeven, bouten of moeren kopen dat je nodig hebt. Duurzamer kan bijna niet!”

BOUWHOF
Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer
079 – 331 07 00
info@bouwhof.nl
www.bouwhof.nl
www.shop.bouwhof.nl
Facebook: /debouwhof
Instagram: @bouwhof